ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ», Α. ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

  • «Θέσαμε γερά θεμέλια για την ανάπτυξη του Δήμου μας, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη των πολιτών και τις προσδοκίες τους. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά. Δεν πρέπει να χαθεί τίποτε απ’ όσα με κόπο χτίσαμε»

 

Σε μήνυμά της προς τους συνδημότες της για τις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου, η Δήμαρχος Παρανεστίου και εκ νέου υποψήφια, επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες Δημιουργίας Ενότητας Συνέπειας», κ. Αλίκη Σωτηριάδου αναφέρει τα εξής:

Ο συνδυασμός «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ» σε όλη την προεκλογική περίοδο επέδειξε το ήθος και τήρησε απαρέγκλιτα τις αξίες που κοινωνούν οι υποψήφιοί του. Είναι πολυσυλλεκτικός, ανεξάρτητος, μόνιμα αρνούμενος κομματικές ταυτότητες και στηρίξεις. Με έμπειρους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και νέους υποψηφίους με διαυγή βίο, γνώσεις και συμμετοχή στην κοινωνική ζωή του τόπου, θέτουμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία των συνδημοτών μας. Τη δημοτική περίοδο που διανύουμε βγάλαμε το Δήμο από την ομίχλη, διεκδικήσαμε, πετύχαμε στόχους και ωριμάσαμε έργα που έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και πρέπει να ολοκληρωθούν. Θέσαμε γερά θεμέλια για την ανάπτυξη του Δήμου μας, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη των πολιτών και τις προσδοκίες τους. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά. Δεν πρέπει να χαθεί τίποτε απ’ όσα με κόπο χτίσαμε. Η αξιοσύνη, οι γνώσεις, η εμπειρία, η ικανότητα διεκδίκησης, η έως σήμερα προσφορά μας στα κοινά του τόπου μας και όχι μόνο, το ήθος όλων των υποψηφίων του συνδυασμού, το όραμα και η αστείρευτη διάθεσή μας για προσφορά, ο καθαρός λόγος και η συνέπειά μας, το έργο μας, η αξιοπιστία και η πληρότητα του προγραμματικού μας λόγου, εγγυώνται την συνέχιση της πορείας του Δήμου μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.

Καλούμε τους συνδημότες μας να μας εμπιστευτούν για δεύτερη φορά στον Καλλικράτειο Δήμο Παρανεστίου.

Μαζί με τους πολίτες.

Για τους πολίτες.

Γιατί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του αξίζουν το καλύτερο.