ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Η Χαρά Κεφαλίδου, Βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, για την «Κύρωση του Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022», αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να εμφανίσει περιβάλλον σταθερότητας και προοπτικής.

Η Βουλευτής τόνισε όμως ότι στην προσπάθειά της αυτή, έκανε άλματα λογικής θεωρώντας δεδομένο ότι το 2022 είναι έτος επιστροφής σε μια επίπλαστη «κανονικότητα», στηριζόμενη σε μια αισιοδοξία που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αφορά λίγους.

Η Βουλευτής παρομοίασε τον προϋπολογισμό με βιαστική νοικοκυρά, που περιμένει επισκέψεις και κρύβει στα ντουλάπια πρόχειρα ότι περισσεύει και τρέμει το φυλλοκάρδι της μην τυχόν και ανοίξει καμιά παραγεμισμένη ντουλάπα και ξεχυθεί η ακαταστασία και ντροπιαστεί.

Η Βουλευτής ξεκαθάρισε τη θέση του Πα.Σο.Κ. – Κίνημα Αλλαγής ως αντιπολιτευτική δύναμη ευθύνης και λογικής με συγκεκριμένες προτάσεις που πάνε τη χώρα μπροστά και καλυτερεύουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Τέλος η Χαρά Κεφαλίδου επεσήμανε ότι το Πα.Σο.Κ. – Κίνημα Αλλαγής εγκαλεί την Κυβέρνηση, όχι για αυτά που δεν μπορούσε και δεν έκανε, αλλά για όλα αυτά που μπορούσαν να έχουν γίνει, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής τα έχει προτείνει από καιρό και η Κυβέρνηση δεν τόλμησε να υλοποιήσει.