Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Περικλής Κωφίδης, μέλος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Δράμας και υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στη ΔΕΕΠ Δράμας ανέφερε τα εξής:

Αγαπητοί μου φίλοι,

Είναι πλέον γνωστές σε όλους σας οι προθέσεις μου αναφορικά με τη διεκδίκηση της ΔΕΕΠ Δράμας στις εσωκομματικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές ορισθούν να γίνουν από το κόμμα.

Σαφώς και η υποψηφιότητά μου δεν μπορεί να είναι αρεστή σε όλους, ωστόσο το δικό μου ζητούμενο δεν είναι να είμαι αρεστός, αλλά παραγωγικός και χρήσιμος σε κάθε Νεοδημοκράτη και κατ’ επέκταση στο κόμμα τη Νέας Δημοκρατίας που διαχρονικά υπηρετώ.

Γνωρίζω ότι η υποψηφιότητά μου, ανατρέπει τα σχέδια ορισμένων, ανακατεύει την τράπουλα και δημιουργεί νέα δεδομένα στο τοπικό πολιτικό σκηνικό. Αυτό όμως είναι πρόβλημα άλλων και όχι δικό μου. Γιατί εγώ ποτέ δεν συμμετείχα σε υπόγειες κομματικές διαδρομές, ποτέ δεν ξεπουλήθηκα για μια καρέκλα και ουδέποτε τα όνειρά μου δεν παρείχαν τίτλους και θέσεις, αν και είχα κατακτήσει πολλούς με την αξία μου, τα χρόνια που πέρασαν.

Η υποψηφιότητά μου στη ΔΕΕΠ Δράμας σηματοδοτεί για μένα ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή, με διαφάνεια και εργατικότητα, για να αλλάξουμε τα πράγματα στον τόπο μας. 

Πιστεύω ότι αξίζουμε τα καλύτερα, μπορούμε με αξιώσεις να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας, αρκεί να πιστεύουμε σ’ αυτό που κάνουμε, να έχουμε τη διάθεση να εργαστούμε και να αφήσουμε πίσω τις αντιπαραθέσεις και τις μίζερες εξαρτήσεις και επηρεασμούς, του ενός ή του άλλου κομματικού στελέχους ή μη, προς δική τους ικανοποίηση.

Δηλώνω για άλλη μια φορά υπέρμαχος του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ».

Πιστεύω στην ενότητα και όχι στο «διαίρει και βασίλευε…».

Θα δώσω έντιμα τον αγώνα μου, όπως κι όλοι όσοι θα πλαισιώσουν την προσπάθεια μου αυτή. Θα θέσουμε τον εαυτό μας στην κρίση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, αλλά και αποφασιστικότητας.

Κάθε άλλη φωνή μας αφήνει όλους αδιάφορους… και ο νοών νοείτω!