Σε ανακοίνωση του Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου αναφέρονται τα εξής:

Η εγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι από το Πράσινο Ταμείο, για το έργο της Ανάπλασης Κοινοχρήστων Χώρων του Οικισμού της Φτελιάς όπου πρόκειται να δημιουργηθεί Πάρκο Αναψυχής το οποίο θα αλλάξει την εικόνα του χωριού. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 140.000€.

Ο κ. Μπλούχος μετά την ανακοίνωση της έγκρισης της χρηματοδότησης δήλωσε: «Η ανταπόκριση μας στην αγωνία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων μας είναι δεδομένη κι είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι διότι ένα ακόμη έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας στη Φτελιά, παίρνει την άγουσα προς υλοποίηση.

Ευχαριστώ πολύ το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προσωπικά τον Πρόεδρο του “Πράσινου Ταμείου” κ. Στάθη Σταθόπουλο και όλα τα μέλη του Δ. Σ., καθώς αξιολογούν θετικά και στηρίζουν τις προσπάθειες των δήμων μας για την άμεση κι επιτυχή υλοποίησή τους.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αμείωτο ρυθμό ενισχύει τις δράσεις αστικής αναζωογόνησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».