Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑ ΜΠΕΝΑΒΙΔΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΑΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ

  • Δήλωση Θ. Μπεναβίδου: «Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης δεν με επηρεάζουν πλέον»
  • Ντέρμπι με τα όλα του την Κυριακή ανάμεσα σε Δόξα και Ιεράπετρα – Κομβικό το ματς
  • Οριστικοποιήθηκε το ποσοστό από το στοίχημα σε επαγγελματικό – ερασιτεχνικό αθλητισμό – 3 εκ. ευρώ στις 12 ομάδες της Super League 2
  • Με «σημαία» τη διαφάνεια και τη νομιμότητα ξεκινούν οι διαδικασίες για τη μετοχική είσοδο της Θ. Μπεναβίδου στην ΠΑΕ

 

Μετά από 15 περίπου μήνες από την οριστική αποχώρηση του κ. Γιάννη Μπύρου από το τιμόνι της ΠΑΕ Δόξα, έχουμε πλέον δημόσια εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη της τύχης της ομάδας.

Η αυτοδημιούργητη μεγαλοαγρότισσα εκ Λεκανοπεδίου Κ. Νευροκοπίου κ. Θεοπούλα Μπεναβίδου, χωρίς τυπολατρίες και παραφράσεις έστειλε το «μήνυμα» και είπε πως:

-Θέλει να αποκτήσει μέσα από νόμιμες και με διαφάνεια διαδικασίες το πλειοψηφικό πακέτο από τους 100 μετόχους.

-Απεύθυνε ανοιχτό μήνυμα – κάλεσμα κυρίως στους φιλάθλους για συστράτευση – συμπόρευση.

-Οραματίζεται μια Δόξα του λαού και της οικογένειας, πέρα από μικροψυχίες και εσωστρέφεια.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις της την Κυριακή 21 Μαρτίου, η κ. Μπεναβίδου κάλεσε όλο το Δραμινό λαό να την εμπιστευτεί, υπογραμμίζοντας πως «εγώ δεν παίζω ούτε παιχνιδάκια, ούτε με καθοδηγεί κανένας». «Θέλω μια Δόξα καθαρή» επεσήμανε η κ. Μπεναβίδου και πρόσθεσε: «Καλώ μόνο –το τονίζω αυτό- τους Δραμινούς που θέλουν μια Δόξα Δράμας καθαρή».

Στις δηλώσεις της η κ. Μπεναβίδου ζήτησε να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. «Όποιος θέλει μια Δόξα Δράμας καθαρή, είμαι εδώ. Ζητάω τη στήριξη του απλού –το τονίζω- Δραμινού λαού», επεσήμανε. Ακόμη, ανέφερε πως «όποιος θέλει να με εμπιστευτεί, εγώ ενδιαφέρομαι επίσημα. Εκπροσωπώ μόνο εγώ τον εαυτό μου. Να ξέρετε ότι ακουστεί, εάν δεν το πω εγώ, να μην το πιστέψετε. Δεν με εκπροσωπεί κανένας».

Η κ. Μπεναβίδου ζήτησε τη στήριξη του απλού Δραμινού λαού, λέγοντας: «Εάν θέλετε μια Δόξα Δράμας, μια μεγάλη ιστορική ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει, σας καλώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είμαι ανοιχτή σε όλο τον απλό κόσμο. Δεν θέλω δίπλα μου κανέναν από αυτούς που φέρανε τη Δόξα στο σημείο που τη φέρανε». Όπως είπε η ίδια, «θέλω η Δόξα Δράμας να συνεχίσει να έχει την ιστορία που είχε. Όχι την ιστορία που έχει τώρα». «Θα ξεκινήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες που χρειάζονται» ανέφερε η κ. Μπεναβίδου και κάλεσε για άλλη μια φορά το Δραμινό λαό να την εμπιστευτεί.

Μάλιστα, με πρόσφατη δήλωσή της ξεκαθάρισε ότι «οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης δεν με επηρεάζουν πλέον».

Το βέβαιο και σίγουρο είναι ότι η παραπάνω πρόταση προς την ΠΑΕ είναι πέρα του χώρου και αυτό έχει πολλά θετικά, αφού η ίδια δηλώνει ανεξάρτητη και αδέσμευτη.

Ο χώρος όμως είναι δύσκολος και οι όποιες συνεργασίες της κ. Μπεναβίδου θα είναι καθοριστικές.

 

Δόξα – Ιεράπετρα

 

Ντέρμπι σε όλα του την Κυριακή 28 Μαρτίου (14.45, με τους Μαυραετούς να υποδέχονται την ομάδα της Ιεράπετρας σε ένα άκρως κομβικό και καθοριστικό ματς αφού πολλά θα κριθούν βαθμολογικά για τη διαδικασία του πρωταθλήματος και τα play off και play out.