ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 6-8 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

 

  • Επιστροφή Αντώνη Κασδοβασίλη στο πόστο του Γενικού Αρχηγού: «Ήρθα σπίτι…»
  • Προέχει το πλάνο της Β’ Εθνικής, «φρένο» σε νέες μεταγραφές ενόψει εξελίξεων
  • Στη Γ’ Εθνική ο Αγροτικός, με κάτω των 23 χρονών παίχτες ο Πανσερραϊκός λόγω μη καταβολής παραβόλου 3.500 ευρώ!
  • Πού θα αγωνιστεί ο υποβιβασθείς Ηρακλής Θεσσαλονίκης;
  • Δόξα: απέκτησε Γκότοβο (Αγροτικό), Κασμερίδη (Νάουσα), Ριζογιάννη (Τρίκαλα), Πριτσίδη (από Κομοτηνή), παραμένουν Μαρκόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος, Παπαζούδης. Επίσης αποκτήθηκαν Λίτσκος και Κυριακίδης

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για πολλές ομάδες στη Β’ Εθνική και βασανιστικά για τη Δόξα που είναι σε αναμονή για πιθανή αναπλήρωση αφού από τα διαφαινόμενα εκεί οδηγούμαστε. Τα πάντα όλα είναι ρευστά και στο θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου τα αυτονόητα είναι και ζητούμενα. Η κρίση χτύπησε στο κόκκινο όλες τις ομάδες της Β’ Εθνικής αφού πρωτόδικα μόνο δύο ομάδες εξασφάλισαν αδειοδότηση (Αίγιο – Τρίκαλα) και θα πάμε στο δεύτερο βαθμό με την ομάδα του Πανσερραϊκού (!!!) να έχει αποδεχτεί να αγωνιστεί με μικρούς αφού ούτε το παράβολο της έφεσης πλήρωσε.

Εδώ κάπου η παρουσία του Γιάννη Μπύρου δίνει στη Δόξα εκείνες τις εξασφαλίσεις που η άνοδος στη Β’ Εθνική είναι και για τη διοργανώτρια αρχή αυτονόητη, αφού υπάρχει οικονομική υγεία και είναι ομάδα εμπορική και με προοπτική Super League.

Πλησιάζει η Β’ Εθνική αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις 5 Αυγούστου ημερομηνία καταληκτική για τη συγκρότηση της Β’ Εθνικής. Αναμονή και υπομονή, αφού ένα ακόμη θερμό καλοκαίρι ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να έρθει η συμμετοχή της Δόξας στη Β’ Εθνική πρέπει να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση στον ΚΑΠ και αυτό θα γίνει από τον αρμόδιο Υπουργό ή από τη νέα (εκλεγμένη) Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Εντωμεταξύ το Διαιτητικό απέρριψε με ψήφους 5-0 την προσφυγή της Δόξας, γεγονός που σημαίνει ότι η Καλαμαριά είναι οριστικά στη Β’ Εθνική. Βέβαια, αναζωπυρώνονται οι ενδείξεις ότι οι δευτεραθλήτριες ομάδες των ομίλων της περσινής Γ’ Εθνικής (Δόξα, Ιωνικός, Χαλκίδα και Καραϊσκάκης) θα καλύψουν τα κενά που θα προκύψουν στη φετινή Β΄Εθνική.