ΟΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1-12-2019 (ΩΡΑ 15.00) ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

 

 

  • Κ. Ανυφαντάκης (προπονητής Δόξας): Συνεχίζουμε με την ίδια προσέγγιση να παίζουμε, να ελέγξουμε, να κερδίσουμε
  • Σ. Αντωνίου (προπονητής Λεβαδειακού): Ο Λεβαδειακός θα είναι πρωταγωνιστής
  • Το «2» στην Κρήτη και η εμφάνιση έφεραν «ζεστασιά» στον κόσμο
  • Ν. Ιωαννίδης (ποδοσφαιριστής Δόξας): Ελάτε για στήριξη, το θέλουμε
  • Αύριο «κλείνει» το δώρο-μετοχολόγιο

 

 

Σε φουλ ρυθμούς το πρωτάθλημα της Super League 2 το προσεχές τριήμερο με τη Δόξα να υποδέχεται την ομάδα του Λεβαδειακού, σε ένα ματς που είναι κομβικό.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης, πάντα προσγειωμένος, δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» τα εξής: «Και στο ματς με τον Λεβαδειακό συνεχίζουμε με την ίδια προσέγγιση, θα πάμε να ελέγξουμε και φυσικά να νικήσουμε».

Μέσα από αυτές τις φράσεις του προπονητή της Δόξας κρύβεται όλη η κοσμοθεωρία της φετινής ομάδας, η οποία αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Απουσίες δεν υπάρχουν στο ρόστερ, πέρα από κάποια μικροπροβλήματα, διαχειριστικά πάντοτε.

 

Ο κόσμος τη νίκη

 

Στις τάξεις των φιλάθλων μετά το θριαμβευτικό πέρασμα από τον Πλατανιά, υπάρχει ελεγχόμενος ενθουσιασμός και την Κυριακή αναμένεται πιο μεγάλη προσέλευση. Ήδη οι φίλαθλοι θέλουν με τη στήριξή τους να έρθει το τρίποντο έδρας, κάτι που αγνοεί μέχρι στιγμής η ομάδας. Μάλιστα, ο στράικερ της ομάδας Νίκος Ιωαννίδης κάλεσε τον κόσμο για στήριξη.

Η ομάδα της Βοιωτίας φέτος υποβιβάστηκε στη Super League 2, μετά από 8 χρόνια, αφού είχε προβιβασθεί με την Δόξα την περίοδο 2011-2012. Η νέα ήττα στην Πάτρα με 1-0 χτύπησε «κόκκινο» στην ΠΑΕ και εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.