Ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020. Η συζήτησή τους περιεστράφη κατ’ αρχήν γύρω από θέματα διαχείρισης της κρίσης, εξ αφορμής της επιδημιολογικής έξαρσης σε όλη την επικράτεια.

Στη συνέχεια η συζήτηση πέρασε σε θέματα που αφορούν την περιφέρεια της Δράμας. Ο Πρωθυπουργός ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένος και έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά ζητήματα σχετικά με τις επιχειρήσεις εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου και τις οινοποιητικές επιχειρήσεις.

Ετέθησαν τα θέματα του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα που αφορούν τον Νομό μας όπως και η πορεία της παραγωγής, των ζημιών και της προοπτικής βελτίωσης των παραγωγικών συντελεστών, καθώς επίσης και θέματα που αποτελούν πλέον εθνικούς στόχους όπως ο κάθετος οδικός άξονας της Εγνατίας οδού.

«Οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας για την δεδομένη μέριμνα και ενάργεια του Πρωθυπουργού για την περιοχή μας, με στόχο την ικανοποίηση των προσδοκιών μας. Οι πολυεπίπεδες προκλήσεις, μας δυναμώνουν. Η χώρα διαθέτει πλέον αξιέμπιστη, σθεναρή και αποφασιστική ηγεσία!», ανέφερε σχετικά ο Βουλευτής κ. Μπλούχος.