Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, ενόψει Ευρωεκλογών, περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2019, στην κεντρική πλατεία, η Τ.Ε. Δράμας του Κ.Κ.Ε.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε. κ. Διονύσης Κλάδης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Δημήτρης Παπατολίδης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γιώργος Μήτρου. Η κεντρική ομιλία της εκδήλωσης έγινε από το μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και υποψήφια Ευρωβουλευτή κ. Θεανώ Καπέτη.

Ο κ. Κλάδης, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως «πρέπει να κάνουν οι εργάτες, ο λαός, το ΚΚΕ πολύ πιο ισχυρό παντού. Έχει σταθερή πυξίδα, δεν ταλαντεύεται, είναι σταθερά και μαχητικά υπέρ των συμφερόντων των εργαζόμενων, του λαού. Ξέρεις ότι ψηφίζοντας ΚΚΕ σήμερα θα το βρεις και αύριο στην ίδια θέση, ταγμένο να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, να αποκαλύπτει, να ενημερώνει, να βάζει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, να ανοίγει δρόμο και να δίνει ελπίδα σε όσους παλεύουν σε Ελλάδα, Ευρώπη και όλο τον κόσμο για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, για το σοσιαλιστικό μέλλον». Οι κ.κ. Παπατολίδης και Μήτρου κάλεσαν τους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής να στηρίξουν και με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τη μόνη δύναμη που την επόμενη μέρα θα σταθεί απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική οποιασδήποτε κυβέρνησης, είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της Ν.Δ., και των στηριγμάτων τους στην περιφερειακή και τοπική διοίκηση.

Στην ομιλία της η κ. Καπέτη σημείωσε πως «στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα και μέσα εδώ και έξω στην Ε.Ε., γιατί το δυνατό ΝΑΙ στο Κ.Κ.Ε. είναι το πιο δυνατό ΟΧΙ στην Ε.Ε.. Γιατί ΝΑΙ στο Κ.Κ.Ε. σημαίνει ΝΑΙ στον αγώνα για την αποδέσμευση από την Ε.Ε., για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού. Γιατί με δυνατό Κ.Κ.Ε. το εργατικό λαϊκό κίνημα μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελος του τις αντιθέσεις στο εσωτερικό της Ε.Ε.» και πρόσθεσε: «Γιατί οι ευρωβουλευτές του Κ.Κ.Ε. ήταν και θα είναι ξανά “τα μάτια” και η “φωνή” σας στην Ευρωβουλή. Γιατί ένα πολύ δυνατό Κ.Κ.Ε. θα στείλει μήνυμα αισιοδοξίας, μαχητικότητας και αλληλεγγύης σε όλους τους λαούς της Ευρώπης. Γιατί το Κ.Κ.Ε. έχει σχέδιο για το σήμερα και για το αύριο, φωτίζει με το ανατρεπτικό του πρόγραμμα το δρόμο, για μια διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με το λαό στην εξουσία και ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει. Με τις ανάγκες τις δικές μας και των παιδιών μας στο επίκεντρο και όχι τα κέρδη των λίγων. Γιατί το πραγματικά προοδευτικό και σύγχρονο γεννιέται πάντα μέσα από την αμφισβήτηση, την ταξική σύγκρουση».