Τ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ Κ.Κ.Ε.

 

 

Σε ανακοίνωση της Τ.Ε. Δράμας του Κ.Κ.Ε. αναφέρονται τα εξής:

«Η Τ.Ε. Δράμας του Κ.Κ.Ε. καταγγέλλει την πρόκληση φθορών στο εκλογικό κέντρο του Κ.Κ.Ε. στην πλατεία της Δράμας, το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου, από φασιστικά-ακροδεξιά στοιχεία.

Ξέρουμε ότι οι φασίστες επιτίθενται στο Κ.Κ.Ε. γιατί παλεύει για την ανατροπή του καπιταλισμού, του συστήματος δηλαδή που γεννά και θρέφει τον φασισμό. Γιατί πρωτοστάτησε και συνεχίζει να πρωτοστατεί στην απομόνωσή του και στην αποκάλυψη της σάπιας ιδεολογίας του. Είναι γελασμένοι, όμως, αν πιστεύουν ότι τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες θα σταματήσουν τους κομμουνιστές. Άλλωστε το ξέρουν και οι ίδιοι, και γι’ αυτό ξετρυπώνουν από τα λαγούμια τους μόνο μέσα στο σκοτάδι, φοβούμενοι να δράσουν τη μέρα.

Καλούμε τον λαό της Δράμας να τους απομονώσει και να δώσει την απάντησή του απέναντι στον φασισμό και την ακροδεξιά ενισχύοντας και με την ψήφο του τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και το Κ.Κ.Ε., το μόνο κόμμα που με την ιδεολογία και τη δράση του αντιπαλεύει τα πραγματικά αφεντικά των φασιστών και τις ιμπεριαλιστικές τους ενώσεις».