Είμαι για δεύτερη φορά υποψήφια ως συνεργαζόμενη με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πιστεύω πως οι ψηφοφόροι θυμούνται και με γνωρίζουν ως άτομο για την προσφορά μου, την ενεργό μου δράση στα κοινά, χωρίς δημόσιες εμφανίσεις. Μιλώ σταράτα, χωρίς γαλιφιές, δεν είμαι δήθεν και έχω εθελοντική προσφορά όπου χρειάστηκε. Αρθρογραφώ για να δείξω γεγονότα που κάποιοι δεν γνωρίζουν, να μαθαίνουν οι νέοι και να συμπεραίνουν όλου.

Είμαι πολύ τοπικίστρια και ως άτομο ο ρόλος μου στη συνολική επίδοση της οικονομίας στην πόλη μου είναι πολύ σημαντικός, αφού επισκέπτομαι τον κάθε είδους ελεύθερο επαγγελματία κρατώντας σειρά, ώστε να μην ξεχάσω κανέναν. Αυτό το γνωρίζουν και πιστεύω να το εκτιμήσουν.

Βέβαια σε όλους μας δεν μπορεί να υπάρχει καλή επιτυχία, αφού ορισμένος αριθμός θα εκλεγεί. Εύχομαι ο κόσμος να ψηφίσει αυτόν που ξέρει πως θα κάνει το καλύτερο για το κοινωνικό σύνολο και όχι αυτούς που δίνουν υποσχέσεις για να αποσπάσουν ψήφους, εμφανιζόμενοι μάλιστα με τον μανδύα του ανεξάρτητου!!!

Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κάνουμε την πραγματική διαφορά, δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας, ώστε να ζήσουμε καλύτερα εμείς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Όσοι περισσότεροι εκλεγμένοι με την παράταξή μας, τόσο περισσότεροι αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού. Ανάμεσά μας είναι άνθρωποι που μέχρι χθες μπορεί να είχαν άλλες πολιτικές επιλογές, αλλά μέσα στον αγώνα, έβγαλαν συμπεράσματα και βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι με το Κ.Κ.Ε..

Ακολουθήστε τους. Ζητώ την ψήφο σας.

 

Ανατολή Τσολπίδου – Καραγιαννίδου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημήτρη Παπατολίδη