Στο Δήμο Παρανεστίου περιόδευσε την Τρίτη 23 Απριλίου 2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κ. Τοψίδης συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του επισκέφθηκε τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρό του κ. Σταύρο Κεχαγιόγλου. Όπως ανέφερε ο κ. Τοψίδης, «το σχέδιο μας για την Περιφέρεια περιλαμβάνει την ενίσχυση του Φορέα Διαχείρισης της Οροσειράς Ροδόπης και τη σύσταση φορέων διαχείρισης για τις προστατευόμενες περιοχές της Α.Μ.Θ.».

Επίσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέφθηκε Πλατανιά, Νικηφόρο και Παρανέστι, πραγματοποιώντας συναντήσεις στο Δημαρχείο, με τη Δήμαρχο κ. Αλίκη Σωτηριάδου και υπαλλήλους, στο  ΚΕΠ, στο Αστυνομικό Τμήμα, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, ενώ είχε την ευκαιρία να έρθει με επαφή με επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής. «Σχεδιάζουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τοψίδης.