ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 31-8-2017 ΣΤΗΝ ΕΕΑ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΑΠΟΚΤΑ ΧΡΩΜΑ ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 6 ΑΔΕΙΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ

 

  • Γ. Μπύρος: Κάθε μέρα κι άλλα, ποιος το αντέχει;
  • Φίλαθλοι Δόξας: Ειρηνική παρουσία στη συνεδρίαση της ΕΠΣ Δράμας
  • Άγγ. Διγκόζης (προπονητής Δόξας): Κάναμε διπλοπρογραμματισμό αλλά…
  • Αναμένεται απάντηση πρωτοβουλία της ΕΠΟ μετά την άρον άρον ανάκληση του μπαράζ

 

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού του 2017, ένα καλοκαίρι που είχε Επιτροπές, αναθεωρήσεις, εκλογές, ερμηνείες, παρερμηνείες και τον κόσμο της Δόξας στο κατακόκκινο.

Τι να πρωτοαναφέρουμε, ότι π.χ. το ματς Καλαμαριά – Καρδία δεν διεξήχθη γιατί προηγήθηκε «λεκτικός διαξιφισμός»!!! Τον παλαιό ΚΑΠ, τον νέο (από 24-7-2017) που όμως στο Διαιτητικό εφαρμόστηκε ο παλαιός, με αποτέλεσμα την ανάκληση του ορισθέντος μπαράζ για την πλήρωση της κενής θέσης στην Β’ Εθνική και έστι Δόξα και Καραϊσκάκης, αν και ανταποκρίθηκαν στα κριτήρια της ΕΠΟ (εγγυητική 300.000 ευρώ), Δευτέρα μεσημέρι, 24 ώρες πριν το μπαράζ, η ακύρωση ήρθε να επιβεβαιώσει ότι έχει αρκετό δύσβατο δρόμο να διαβεί η νέα ΕΠΟ.

Στη Δόξα η ευτυχής συγκυρία της παρουσίας του κ. Γιάννη Μπύρου ήρθε να αναδείξει ότι οι αυτοδημιούργητοι και καλοπληρωτές παράγοντες πρέπει να αντιληφθούν ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου στην χώρα μας είναι «θολός» ακόμη.

Η πρόσφατη δήλωση του κ. Μπύρου είναι αντιπροσωπευτική.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/8) ανακοινώθηκε η ματαίωση του μπαράζ ανόδου, ενώ την Παρασκευή είχε οριστεί το ματς, με τους Δραμινούς να κάνουν μεταγραφές για να ενισχυθούν.

Ο ισχυρός άνδρας των «Μαυραετών» με δηλώσεις του στο liganews.gr εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον εμπαιγμό που υπέστη από τους διοικούντες, ενώ προανήγγειλε την αποχώρησή του από τη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά ανέφερε: «Είμαι πλήρως απογοητευμένος από την εξέλιξη, αλλά και από την έλλειψη προγραμματισμού που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους τρεις μήνες κάθε μέρα κάνουμε κινήσεις για να μπορέσει η Δόξα να ανέβει στη Football League, όντας μια υγιής ομάδα. Αλλά οι διοικούντες δεν σέβονται τίποτα. Μας βάζουν την Παρασκευή να κάνουμε μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για τον αγώνα μπαράζ και σήμερα (28/8) ματαιώνουν το παιχνίδι. Δεν σέβονται την προσπάθεια των παραγόντων, που θέλουν να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ ήθελα να βοηθήσω την πόλη μου και τον τόπο μου, αλλά τώρα θέλω να εξαφανιστώ από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Εγώ θέλω να λειτουργώ βάσει προγράμματος, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε μέρα αυτοσχεδιάζουν. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι».

 

Σήμερα τα σπουδαία

 

Αφού η ΕΠΟ έδωσε το ΟΚ σε ομάδες που έχουν ελλιπέστατο φάκελο για συμμετοχή με περιορισμούς στη Β’ Εθνική, είναι η ώρα του επίσημου κράτους, αφού μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπάρχει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου εκεί ομάδες χωρίς ασφαλιστική – φορολογική ενημερότητα (πρωτίστως) θα φανεί αν θα συνεχίσουν να λειτουργούν και να έχουν οικονομική – αθλητική δραστηριότητα, αν πέρα από ασφαλιστική – φορολογική ενημερότητα έχουν και υποχρέωση σε παίκτες, προπονητές και τρίτους.

Η σημερινή συνεδρίαση είναι ο καθρέπτης όπου θα βρεθούν αφερέγγυοι μεγαλομέτοχοι να ζητούν να συνεχίσουν με τη βούλα του Κράτους.

Η Δόξα ως έχουσα έννομο συμφέρον θα εκπροσωπηθεί νομικά στην ΕΕΑ με ό,τι συνεπάγεται η παραπάνω παρουσία.