ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

 

 

Η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας του Πανδραμαϊκού ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, στις 18.00, στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στον Μυλοπόταμο.

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Παγκάκη (γεν.28-5-1993), με σημαντική προϋπηρεσία στην Γ’ Εθνική, παρά την ηλικία του, καθώς έχει αγωνιστεί στην κατηγορία με τον Ορφέα Ελευθερούπολης – προερχόμενος από τον Άρη Φτελιάς -, την Δόξα Δράμας, τον Α.Ο. Καβάλας και την Α.Ε. Καλαμπακίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τα τμήματα υποδομής του Πανδραμαϊκού και είναι γιος του Κώστα Παγκάκη, επίσης τερματοφύλακα της ομάδας μας (και άλλων μεγάλων συλλόγων).

Ο Πανδραμαϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μίλτου Βασιλειάδη (γεν.29-5-1993), ο οποίος αγωνιζόταν στην Α.Ε. Καλαμπακίου (Γ’ Εθνική), με προϋπηρεσία στην Δόξα Δράμας (Τ.Ε.Π.) και στον Ακρίτα Νευροκοπίου.

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κεντρικό μέσο Κώστα Διαμαντίδη (19-3-1985). Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής, με προϋπηρεσία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (Super League, Football League, Γ’ Εθνική), ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε με τις φανέλες των ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκης Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Λάμιας, Δόξας Δράμας, Α.Ο. Καβάλας κ.α. ομάδων, με τελευταία, την ομάδα του Αιολικού (Γ’ Εθνική).