ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ 872.600 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΜΕΠΕΡΑΑ

 

 

  • Συνάντηση του Περιφερειάρχη Χρ. Μέτιου με τον Δήμαρχο Δοξάτου Θ. Ζεκερίδη και την Αντιδήμαρχο Κ. Παπαζώτου

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Θεμιστοκλή Ζεκερίδη είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

Στη συνάντηση, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Δοξάτου, ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια ανταποκρίνεται στο αίτημα του Δήμου και διαθέτει 872.600 ευρώ από το πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) για την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Δοξάτου.

Ο σταθμός μεταφόρτωσης θα κατασκευαστεί σε αγρόκτημα έκτασης 17.850 τ.μ. και θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές όπως εσωτερική οδοποιία, σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου, ηλεκτροφωτισμό, αποχέτευση, πυρόσβεση, αντιπλημμυρική και αντικεραυνική προστασία κλπ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από τον Δήμο Δοξάτου, η Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Κυριακή Παπαζώτου και η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μαρία Σωφρονιάδου, και από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τάσος Παράσχου.