Η «ΑΛΩΣΗ» ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (16-2-2020, ΩΡΑ 15.00)

 

 

  • Κ. Βασιλακάκης (προπονητής): Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας
  • Π. Στοΐλας (βοηθός προπονητή): Βγάλαμε στην Πάτρα ψυχή και πάθος – Αφιερωμένη η νίκη για αυτούς που μας ακολούθησαν
  • Μ. Ηλιάδης (πορτιέρο): Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου – Αξίζουμε ως ομάδα πιο πολλά βαθμολογικά
  • Σ. Οφρυδόπουλος (πρώην προπονητής Δόξας): Έφυγα γιατί «είδα» την οικονομική ασφυξία που βιώνει τώρα η ΠΑΕ

 

Η «άλωση» της Πάτρας έδωσε ένα ξεχωριστό μήνυμα τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στις τάξεις των φιλάθλων, αφού η «αποκωδικοποίηση» της νίκης λέει το απλό: Η Δόξα είναι εδώ! Όμως η διοικητική – μετοχική αβεβαιότητα παραμένει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και το άδηλο αύριο μπλοκάρει κάθε σκέψη προγραμματισμού. Η ΠΑΕ Δόξα πρέπει και επιβάλλεται να αποκτήσει μια κανονικότητα και εδώ αναζητούνται οι επικεφαλής. Αυτή είναι η σκληρή και ρεαλιστική πραγματικότητα.

Στον αγωνιστικό τομέα η νίκη μέσα στην Πάτρα έδωσε ψυχολογικές ανάσες σε όλο το αγωνιστικό κομμάτι και η παρουσία νεαρών παικτών είναι στα θετικά, αφού δεν υπάρχει άμεση βαθμολογική πίεση.

 

Κ. Βασιλακάκης: Προσηλωμένοι στο πλάνο μας

 

Ο «στρατηγός» της «άλωσης» της Πάτρας Κώστας Βασιλακάκης δείχνει ρεαλισμό και αφού έδωσε τα μπράβο στους παίκτες του, τους τόνισε ότι την Κυριακή είναι ένα ακόμη δύσκολο και σοβαρό παιχνίδι με τον Πλατανιά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσήλωση και προσπάθεια.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Παναχαϊκή ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ηλιάδης ανέφερε: Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Ως ομάδα αξίζουμε πολλά.

 

Σε αβεβαιότητα η ΠΑΕ

 

Παρά τις εκκλήσεις του επικεφαλής της ΠΑΕ κ. Ηλία Χατζηελευθερίου για να παρουσιαστεί ένα ικανό – διοικητικό σχήμα, αυτό ακόμη δεν διαφαίνεται, με την οικονομική «ασφυξία» να πνίγει όλο τον οργανισμό της ΠΑΕ.

 

Εντός έδρας νίκη θέλουν όλοι την Κυριακή

 

Την αγωνιστική νίκη εντός έδρας την αγνοεί η ομάδα και το σύνθημα με τον Πλατανιά είναι μονόδρομος: Νικήστε όπως και στην Κρήτη (22-11-2019, 1-3 μέσα στα Χανιά).

Έτσι, η εμφάνιση στην Πάτρα και η παρουσία νέων παικτών σίγουρα θα επηρεάσει θετικά την προσέλευση της Κυριακής, κάτι που το έχει ανάγκη η ΠΑΕ.