ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΡΑΜΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ – ΚΛΙΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ – ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

 

· Χρ. Μαμσάκος (Δήμαρχος Δράμας): Είμαι κοντά στην αγαπημένη όλων των Δραμινών Δόξα

· Χ. Γρηγορίου (νομικός ΠΑΕ Δόξα): Σήμερα η αποκατάσταση της Δόξας – Υποδειγματικός ο φάκελος της ΠΑΕ

· Τ. Καραγιαννίδης (Πρόεδρος ΠΑΕ): Μόνο από την ΕΕΑ η ολική αποκατάσταση για εμάς

· Γ. Ξανθόπουλος (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ): Ίσως και δίκαια η ΕΕΑ μας απέρριψε δις

 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι… Η ΠΑΕ Δόξα μετά από σωρεία άστοχων και συσσωρευμένων ενεργειών είναι εκτός Super League 2, ενώ πέρσι διέθετε ακόμη και άδεια Super League 1! Είναι άξιο απορίας πώς εν μέσω κορωνοϊού βρέθηκε μια υποδειγματική νομικά ΠΑΕ να είναι στο απόσπασμα.

Είναι η Δόξα της Δράμας και όμως η αναζήτηση επενδυτικού πλάνου οδήγησε τους πρόσκαιρα διοικούντες σε επαφές οι οποίες το μόνο που επέφεραν είναι να έχουν «τρέξει» 2 αγωνιστικές στη Super League 2 και η ΠΑΕ Δόξα να είναι σε αναβολή.

Ο κύβος ερρίφθη, οι προσωπικές επιδιώξεις και στρατηγικές δεν νοείται να δινουν το έναυσμα της απόρριψης των Μαυραετών.

 

Σήμερα η απόφαση και στο βάθος ΕΕ (αναθεωρητικά)

 

Το ημερολόγιο σήμερα λέει Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και στο Διοικητικό Εφετείο εκδικάζεται η προσφυγή της ΠΑΕ Δόξα κατά των απορριπτικών αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. για μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Super League 2 της περιόδου 2020-2021.

Ο νομικός της ΠΑΕ κ. Χάρης Γρηγορίου ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι της άρνησης δεν υπάρχουν και η δικαίωση σήμερα είναι αυτονόητη.

 

Στον Λ. Αυγενάκη Δραμινή Επιτροπή

 

Παράσταση στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποίησε θεσμική Δραμινή Επιτροπή για συμπαράσταση στην ΠΑΕ Δόξα με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο να δηλώνει: Θα είμαι πάντα κοντά στη Δόξα.

Σε συνέντευξη τύπου του Προέδρου κ. Τάσου Καραγιαννίδη και του Αντιπροέδρου κ. Γιάννη Ξανθόπουλου υπήρξε η τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ για το θέμα της αδειοδότησης. Συνοπτικά η θέση που καταγράφηκε ήταν η εξής: Ίσως και δίκαια πρωτόδικα η ΕΕΑ να μη χορήγησε άδεια, όμως τώρα η αποκατάσταση θα είναι και από την ΕΕΑ, γιατί το δικαιούμαστε. Είμαστε χωρίς ψεγάδι.