ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΓΙΑ ΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:

 

  • Γ. Βαζάκας (προπονητής Καρδίτσας): Η Δόξα ιστορικά ανήκει στη Super League, όμως αυτό απαιτεί το χρόνο του. Όσο για την μεταξύ μας αναμέτρηση, θα κριθεί στις λεπτομέρειες
  • Κυκλοφορούν τα διαρκείας, υπέγραψαν τα επίσημα συμβόλαια στην ΠΑΕ οι ποδοσφαιριστές, επίσημη παρουσίαση παιχτών – φανέλας
  • Σε ρυθμούς πρωταθλήματος οι προπονήσεις και ο προσανατολισμός

 

Ο κύβος ερρίφθη. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League θα έχουμε το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου και φυσικά και ο Θεός βοηθός!

Σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2017 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) όπου θα εξετάσει τους φακέλους των ομάδων της Football League, κάτι που προβλέπει και ο σχετικός αθλητικός νόμος. Και τα ερωτήματα είναι βουνό.

Πόσες ομάδες έχουν πληρότητα φακέλων, αφού είναι κοντά στις 9 (!!!) οι ΜΗ αδειοδοτημένες και έχουν περιορισμό μεταγραφών.

Και εδώ έρχεται η ιστορική Δόξα μετά την «ταλαιπωρία» της Γ’ Εθνικής, με τη στήριξη του κ. Μπύρου, και φωνάζει «ΠΑΡΩΝ». Τα δεδομένα αθυτά μπορούν να αποτελέσουν τον βατήρα για την εκτόξευση των Μαυραετών στη Super League;

Η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι με υπομονή και σχέδιο αυτό μπορεί να γίνει υπό όρους… Ο χρόνος θα δείξει.

Στην εφημερίδα «Εργασία… συν» μίλησε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας κ. Γιώργος Βαζάκας και είπε: «Είμαι ο πιο παλιός προπονητής της κατηγορίας και μπορώ να τονίσω ότι το πρωτάθλημα έχει ατέλειες, δεν συμφωνώ με τον τρόπο που λειτουργεί, αφού φτάσαμε τέλος του Οκτώβρη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Όσο για τη Δόξα, είναι από τα ιστορικά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά φέτος ανέβηκε στη Football League και πρέπει πρώτα να βρει τα πατήματά της. Το περσινό θέμα με τον Άρη ας μην το ξεχνούν στη Δόξα. Η παρουσία του κ. Μπύρου είναι μεγάλη υπόθεση και με λυμένο το οικονομικό αποκτά η ομάδα της Δράμας ένα πλεονέκτημα, όμως το αγωνιστικό πρέπει να ακολουθήσει. Για το ματς της 1ης αγωνιστικής θα έρθουμε στη Δράμα κόντρα στη Δόξα με σχέδιο και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

 

Φιλικό το Σαββατοκύριακο

 

Οι ιθύνοντες της Δόξας αναζητούν αντίπαλο για φιλική αναμέτρηση την Κυριακή για εντός έδρας και με δεδομένο ότι έχουμε αγώνες Κυπέλλου, οι διαθέσιμοι αντίπαλοι είναι Βέροια, Καραϊσκάκης και ίσως κάποια ομάδα από το εξωτερικό (Βουλγαρία).