ΔΟΞΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΩΡΑ 14.00) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΑ «ΤΙΜΩΡΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ – ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΝΟ «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

  • Κ. Πλέγας (χαφ Δόξας): Η Δράμα είναι ως πόλη ο ιδανικός προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή, σίγουρα στη Δόξα φέτος χάσαμε αναίτια βαθμούς. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, είμαστε φίλοι
  • Κ. Βασιλακάκης: Με σοβαρότητα και με την Κέρκυρα, ετοιμαζόμαστε για την διαδικασία των play out
  • Εργοτέλης – Δόξα 2-2: Αιχμηρή ανακοίνωση της ΠΑΕ για την διαιτησία, «ασέβεια για τον Σύλλογο η αντιμετώπιση»
  • Η τηλεοπτική δόση και η στήριξη των φιλάθλων κρατούν σε ακεραιότητα την λειτουργία της ΠΑΕ, όμως η αβεβαιότητα για το αύριο παραμένει

 

Νάτος και ο κορωνοϊός, αφού τα προληπτικά μέτρα της Κυβέρνησης έπιασαν και την παρουσία των φιλάθλων. Έτσι για 15 ημέρες τέλος οι φίλαθλοι από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Την Κυριακή 15-3-2020 για πρώτη φορά και όχι με υπαιτιότητά της η Δόξα θα αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους για λόγους πρόληψης της μετάδοσης του επικίνδυνου ιού.

Στην Κρήτη με τον Εργοτέλη η ομάδα έβγαλε «ταυτότητα» και πάθος για το 2-2 και ο τρόπος που αυτό ήρθε έφερε την ΠΑΕ στην έκδοση ανακοίνωσης που λέει επιγραμματικά: Σεβαστείτε μας. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση με τίτλο «Συνεχιζόμενη διαιτητική ασέβεια προς τη Δόξα», η ΠΑΕ Δόξα Δράμας «εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια, τη δυσφορία και τον προβληματισμό της για ακόμα μια φορά για τις διαιτησίες που αντιμετωπίζει φέτος και μόνο δικαιοσύνη δεν απονέμουν, όπως διαπίστωσε όλη η Ελλάδα και σήμερα» και προσθέτει πως «οι ίσοι όροι και το “50-50” φέτος για την ομάδα μας είναι πλέον εξαιρετικά δυσεύρετα, αγγίζοντας τα όρια της πολυτέλειας. Είναι σαφές ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού, για τη Δόξα, την ιστορία και τον κόσμο μας». Ακόμη, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως «δεν είναι πρώτη φορά που βιώνουμε φέτος την αδικία στο πετσί μας» και τονίζεται πως «είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας που μένουμε εκτός της πρώτης εξάδας, ή έστω που δεν έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι οφ και να είμαστε ψηλότερα βαθμολογικά». Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ καταλήγει, εκφράζοντας την ελπίδα, «οι αρμόδιοι να πάρουν σοβαρά τα όσα καταγγέλλουμε, για τα οποία άλλωστε υπάρχουν και τα πειστήρια της εικόνας, τα αδιάσειστα τεκμήρια των σχετικών βίντεο».

 

Δόξα – Κέρκυρα μεταξύ αποστολών

 

Την Κυριακή 15-3-2020, στις 14.00, οι Μαυραετοί υποδέχονται τους Φαίακες με τον Κώστα Βασιλακάκη να τονίζει ότι η σοβαρότητά για την ομάδα του είναι δεδομένη.

 

Κ. Πλέγας: Καλό κλίμα, νωρίς να αποφασίσω για παραμονή

 

Στην εφημερίδα μας μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κώστας Πλέγας, ένας από τους πιο ποιοτικούς χαφ της κατηγορίας, και είπε ότι χάθηκαν αναίτια βαθμοί, η ζωή στη Δράμα είναι ιδανική για έναν ποδοσφαιριστή, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πάνω από φιλικό και ο ίδιος θα αποφασίσει αργότερα για τη δική του παρουσία.

 

Δ. Παπαϊωάννου: Βρήκαμε δυνάμεις

 

Ο 17χρονος Δημήτρης Παπαϊωάννου πήρε χρόνο συμμετοχής στο Παγκρήτιο και δήλωσε πως η ομάδα βρήκε δυνάμεις και ανταπεξήλθε.