ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ

 

  • Πρώτη μεταγραφική κίνηση ο… επαναπατρισμός του Δραμινού Β. Μασάδη, ο οποίος δήλωσε στην «Εργασία… συν»: «Έχει δημιουργηθεί ένα πλάνο το οποίο ελκύει κάθε Δραμινό παίκτη, με σκοπό την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει»
  • Η διατήρηση του φετινού κορμού προτεραιότητα διοίκησης και τεχνικού επιτελείου
  • Ν. Γρηγοριάδης, προπονητής του ΚΑΟΔ, για την άνοδο της ομάδας: «Νομίζω ήταν μια πολύ δίκαιη και αναμενόμενη εξέλιξη»
  • Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Η εισήγησή μου είναι να φέρουμε πίσω παίκτες από το δυναμικό των Δραμινών παικτών που παίζουν εκτός Δράμας»
  • Για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική: «Θέλουμε να είμαστε στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας»
  • Για την μεταγραφή του Β. Μασάδη: «Η συνεργασία μας θα είναι πολύ καλή και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα»

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανόδου στη Γ’ Εθνική, στον ΚΑΟΔ επικρατεί κλίμα ικανοποίησης, καθώς παρά τη διακοπή των πρωταθλημάτων ήρθε η επιβράβευση για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, η οποία παρέμεινε αήττητη σε όλα τα παιχνίδια της.

Παράλληλα, διοικούντες και τεχνικό επιτελείο έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της ομάδας, έτσι ώστε να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στη νέα υψηλότερη κατηγορία. Μάλιστα, ήδη η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση είναι γεγονός, καθώς επήλθε συμφωνία με τον Δραμινό Βασίλη Μασάδη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γέφυρα, Ελευθερούπολη και Καλαμπάκα, έχοντας ξεκινήσει την αγωνιστική του παρουσία από ομάδες της Δράμας.

Βέβαια, πέρα από την μεταγραφική ενίσχυση, προτεραιότητα για την έναρξη της επόμενης σαιζόν είναι και η διατήρηση του φετινού κορμού με την παραμονή των παιχτών που και βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου και φυσικά έχουν το αγωνιστικό επίπεδο και για ανώτερη κατηγορία.

Απολογιστικά, για τη χρονιά που κλείνει, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν με άσχημο τρόπο για τον ΚΑΟΔ, καθώς μόλις την 1η αγωνιστική τραυματίστηκε σοβαρά ο Άγγελος Καραϊσκάκης, ένας από τους παίχτες που προορίζονταν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τελικά, το κενό του μπόρεσαν και το κάλυψαν με τις προσπάθειές τους οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ.

Ένας από τους αγωνιστικούς πυλώνες του ΚΑΟΔ τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο Τάσος Χαρισμίδης, ο ψηλός της ομάδας, που έκανε πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο. Πάρα πολύ καλός ήταν και ο βασικός πλέι μέικερ Νίκος Αμπελακιώτης, σημαντική προσφορά είχαν οι Μάκης Γαϊτανίδης, Βαγγέλης Καρατσομπάνης, Κώστας Λαζαρίδης και Γιώργος Θεοδωρίδης, ενώ και οι νεαροί παίχτες που αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν κι αυτοί άψογα στο ρόλο τους. Παράλληλα, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η διοίκηση κατάφερε να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα με την προσθήκη του Σταύρου Κουμλέλη, ο οποίος στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός και εκτιμάται πως αν δεν ολοκληρωνόταν πρόωρα το πρωτάθλημα, θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια.

 

«Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

 

Ο Βασίλης Μασάδης, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μίλησε στην «Εργασία… συν» για την επιστροφή του στη Δράμα και για την παρουσία του την επόμενη χρονιά στον ΚΑΟΔ. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στην Δράμα και στον ΚΑΟΔ. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς την τωρινή διοίκηση με την οποία έχω προσωπικές σχέσεις από μικρός. Έχει δημιουργηθεί ένα πλάνο το οποίο ελκύει κάθε Δραμινό παίκτη, με σκοπό την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

 

«Ήμασταν η πιο καλή ομάδα»

 

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ κ. Νίκος Γρηγοριάδης, σε δηλώσεις του στην «Εργασία… συν», έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, που παρά την πρόωρη διακοπή λόγω κορωνοϊού, είχε θετική κατάληξη για την ομάδα. Όπως είπε, «ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, ειδικά στο ξεκίνημά της, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα πολύ καλή, πολύ ανταγωνιστική, και φυσικά με άμεσο στόχο το πρωτάθλημα. Η διοίκηση έκανε πάρα πολλές θυσίες και μπορέσαμε και φτιάξαμε μια ομάδα με βασικό κορμό Δραμινούς παίκτες και ήμασταν πανέτοιμοι για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά καθόλη τη διάρκεια, με κάποιους τραυματισμούς. Όμως, το ότι ήμασταν πολύ ενωμένοι και είχαμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα μάς έκανε να είμαστε πάρα πολύ καλοί. Δεν κάναμε καμία ήττα, πήραμε όλα τα ντέρμπι. Νομίζω ότι καθαρά τα πήραμε, ήταν πολύ καλές οι εμφανίσεις μας».

Σχολιάζοντας τις αλλαγές που επήλθαν λόγω εμφάνισης της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κ. Γρηγοριάδης σημείωσε: «Προφανώς ο κορωνοϊός δημιούργησε πρόβλημα. Είχαμε έναν καλό ρυθμό, καθώς ερχόταν τα πλέι-οφ. Όμως μας έβγαλε εκτός προπονήσεων και είχαμε ενδοιασμούς για το πώς θα εμφανιστούμε εάν ξαναγίνουν αγώνες. Αυτό δεν έγινε. Τελικά το πρωτάθλημα σταμάτησε. Προφανώς, εμείς ήμασταν στην καλύτερη θέση. Βάσει της εικόνας και βάσει των αποτελεσμάτων ήμασταν η αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο. Σε σχέση με τη Θράκη, ο όμιλός μας ήταν πιο ανταγωνιστικός, με ομάδες που είχαν πολύ καλά ρόστερ. Νομίζω ήταν μια πολύ δίκαιη και αναμενόμενη εξέλιξη. Όχι πως δεν θα το κυνηγούσαμε, εάν μας λέγανε ότι θα παίξουμε. Ήμασταν έτοιμοι και για να παίξουμε. Βάσει της εικόνας και πώς εμφανιζόμασταν στο γήπεδο ήμασταν η πιο καλή ομάδα».

 

«Να κάνουμε το αδύνατο δυνατό για να ξαναπρωταγωνιστήσει ο ΚΑΟΔ»

 

Σχετικά με την επόμενη χρονιά και το χτίσιμο της ομάδας για την Γ’ Εθνική, ο προπονητής κ. Νίκος Γρηγοριάδης δήλωσε στην «Εργασία… συν»: «Συνεχίζουμε προσπαθώντας να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα. Είμαστε πια στη Γ’ Εθνική. Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι και πάλι ανταγωνιστική και πάλι θα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι καθήκον μας, δικό μου ως προπονητή, αλλά και της διοίκησης, είναι να συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό. Όλοι αυτοί οι παίχτες που είχαμε φέρει το καλοκαίρι, είχαν έρθει για να αλλάξουμε κατηγορία και να συνεχίσουμε σε επόμενη κατηγορία με αυτούς πρωταγωνιστές. Και νομίζω ότι κάπως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Ειδικότερα για την μεταγραφή του Βασίλη Μασάδη, ο κ. Γρηγοριάδης τόνισε: «Είναι ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί από τη Δράμα, ένα παιδί που πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτόν. Φέτος η συνεργασία μας θα είναι πολύ καλή και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, ο προπονητής του ΚΑΟΔ ανέφερε: «Η εισήγησή μου είναι να φέρουμε πίσω παίκτες από το δυναμικό των Δραμινών παικτών που παίζουν εκτός Δράμας. Να τους φέρουμε κοντά, να τους φέρουμε σε εμάς. Πάνω σε αυτό το πλάνο κινούμαστε. Το πόσα παιδιά θα καταφέρουμε να φέρουμε είναι ένα θέμα, το οποίο θα το δούμε στη συνέχεια. Πάντως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Και πιστεύω ότι θα πετύχει το σχέδιο αυτό που έχουμε βάλει με τη διοίκηση». Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, «έχουμε πολλούς ταλαντούχους που δεν παίζουν στη Δράμα και νομίζω ότι είναι βασικό να κυνηγήσουμε πρώτα αυτούς».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του στην «Εργασία… συν», ο κ. Γρηγοριάδης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, ενώ ακόμη μίλησε και για το στόχο που ήδη έχει τεθεί για την επόμενη χρονιά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Τα παιδιά που συνεργάστηκαν και προσπάθησαν πάρα πολύ, με πολλά προβλήματα δικά τους, τα οποία τα άφησαν πίσω και έβαλαν την ομάδα μπροστά και προσπάθησαν. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε πάρα πολύ σε σχέση με την κατηγορία, σε σχέση με την μη ύπαρξη του ΚΑΟΔ στο χάρτη, που ναι μεν προσπαθούσε, αλλά δεν ήταν σε μια καλή κατηγορία. Και φυσικά την πολύ μεγάλη συμμετοχή της διοίκησης, που ήταν κάτι παραπάνω από καλύτερη σε σχέση με αυτά που ξέρω. Όλοι ήταν πάρα πολύ κοντά. Προσπάθησαν πολύ και για την οργάνωση και για την εκτέλεση του έργου μας, με αποτέλεσμα να έχουμε μια πάρα πολύ ροή σε όλα. Η συνέχεια φυσικά είναι πιο δύσκολη, αλλά εμείς είμαστε διατεθειμένοι, διοίκηση και εγώ προσωπικά, να κάνουμε το αδύνατο δυνατό για να ξαναπρωταγωνιστήσει ο ΚΑΟΔ και να ξαναβγεί στο προσκήνιο ως μια από τις επαρχιακές ομάδες που πρωταγωνιστούν στο χώρο. Το πού θα φτάσουμε είναι κάτι πολύ μακρινό. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Ξεκινώντας φυσικά από την επόμενη χρονιά, διεκδικώντας μια θέση ανόδου. Θέλουμε να είμαστε στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας και του ομίλου μας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μας, και αυτοί που ήταν από πέρσι και αυτοί που θα έρθουν φέτος, είναι έτοιμοι για αυτό το πράγμα. Μακάρι η χρονιά να πάει κανονικά, γιατί δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον κορωνοϊό. Είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο, τι συνθήκες θα έχουμε, πώς θα γίνουν όλα αυτά τα παιχνίδια».