ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 

 

Την Τετάρτη 25/07/2018 πραγματοποιήθηκε τουρνουά χειροσφαίρισης που διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αν Μακ & Θράκης (ΕΣΧΑΜΑΘ) με σκοπό την συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης καθώς και χρημάτων για τους πληγέντες στην Αττική.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην έδρα του «Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ 2005» στο ακριτικό Κάτω Νευροκόπι. Συμμετείχαν ο «Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ», ο «ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» και ο «ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ». Τη διοργάνωση υποστήριξαν ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου, τα ξενοδοχεία ΟΡΒΗΛΟΣ και TABACCHI, καθώς και το Δασαρχείο Κάτω Νευροκοπίου. Επίσης στους αγώνες σφύριξε αφιλοκερδώς ο Διαιτητής κ. Ιωάννης Μπαλάκος, ΣΥ.Δ.ΧΕ.Β.Ε.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου όλων των ηλικιών προκειμένου να παρακολουθήσουν το τουρνουά και να ενισχύσουν τους πληγέντες. Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου αφού έδωσε συγχαρητήρια στα σωματεία και στην αθλήτρια Κατερίνα Κοκκινάκη για την εξαιρετική πρωτοβουλία ζήτησε από τον κόσμο να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατατέθηκαν σε λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας και Πικερμίου. Τα τρόφιμα και τα φάρμακα στάλθηκαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 με την ACS COURIER δωρεάν.