Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ LIMIT UP ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!

 

  • 29/6 με Κέρκυρα και 4/7 με Χανιά «κλείνει» η αγωνιστική χρονιά
  • Λ. Λεουτσάκος (Πρόεδρος Super League 2 – Football League): Θέλουμε διασφαλίσεις για τη νέα περίοδο
  • Η. Χατζηελευθερίου (Πρόεδρος ΠΑΕ): Είμαστε εδώ, όποιος ενδιαφέρεται έρχεται και παρουσιάζεται και όχι μέσω «αντιπροσώπων»
  • Αγωνία και αμηχανία στις τάξεις των φιλάθλων – Άλλο ένα θερμό Δοξέικο καλοκαίρι είναι σε εξέλιξη

 

Πλέον είναι γεγονός, ο κοινωνικός χαιρετισμός καλημέρα – καλησπέρα μετατράπηκε στο τι νέα έχουμε για την Δόξα;

Στο χώρο του ποδοσφαίρου η μετά-κορωνοϊού εποχή έλαβε σάρκα και οστά με τις αθλητικές δραστηριότητες στη Super League 1 να είναι εν εξελίξει και κάτι αντίστοιχο να έχει προγραμματιστεί και στη Super Lague 2. Ήδη 29/6 και 4/7 για την ΠΑΕ Δόξα το πρόγραμμα έχει τις αντίστοιχες συναντήσεις με Κέρκυρα και Χανιά.

Το μέγα και καυτό ζήτημα για την ΠΑΕ Δόξα είναι ένα, το διοικητικό – μετοχικό της επόμενης ημέρας και ο προγραμματισμός – σχεδιασμός της νέας περιόδου για τη Super League 2. Ήδη για το παραπάνω θέμα τοποθετήθηκε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ηλίας Χατζηελευθερίου λέγοντας: «Καμία επίσημη πρόταση δεν υπάρχει. Διάφορες φιλολογικές συζητήσεις μέσω “αντιπροσώπων” δεν είναι σοβαρές. Προσωπικά το δήλωσα εξ αρχής ότι στο τέλος της περιόδου θα παραιτηθώ. Οι προπονήσεις ξεκινούν 11 και ο νέος προγραμματισμός στα μέσα Ιουλίου.

 

Μεγαλομέτοχος ή Γ’ Εθνική;

 

Η διαφαινόμενη απουσία επενδυτικού ενδιαφέροντος είναι έως σήμερα γεγονός. Εάν παραταθεί και δεν εκδηλωθεί πρόταση, ποιος είναι ο «άλλος» δρόμος, είναι το ερώτημα που απασχολεί τις τάξεις των φιλάθλων. Μπορεί η ΠΑΕ Δόξα να πορευθεί με την στήριξη του κόσμου; Θα πάμε σε λύση Πρωτοδικείου και με ποιους;

Καυτά και ουσιαστικά ερωτήματα σε μια ΠΑΕ που διαθέτει άψογο οικονομικό θεσμικό φάκελο, με άδεια Super League 1, όμως το αβέβαιο μέλλον τα ακυρώνει εν τοις πράγμασι.

 

Ξεκίνησαν τα τεστ για κορωνοϊό στην ΠΑΕ

Η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι σε εξέλιξη για όλα τα μέλη της ομάδας, με την υποβολή (ανά γκρουπ) σε τεστ για κορωνοϊό, παρουσία στελεχών της διοίκησης και του υγειονομικού υπευθύνου που ορίστηκε από την ΠΑΕ, του Μιλτιάδη Τζήμου. Στόχος οι αναμετρήσεις στις 29/6 και στις 4/7 να γίνουν με όσα προβλέπονται για τις ομάδες.

Με σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ Δράμας (Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και ειδικά την υπεύθυνη ιατρό του Κ.Υ. Δράμας κ. Ελένη Γαμβρέλη, μαζί με το κλιμάκιο που τη συνόδευε, την κ. Δήμητρα Κολίνα και τον κ. Ιωάννη Μητροπίδη, για την προσφορά, τις παροχές και τις διευκολύνσεις που παρείχαν.