ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

 

Ανθολογία τραγουδιών του Παπάζογλου. Ήμουν κι εγώ εκεί… Πόσο επίκαιρος ο Παπάζογλου!

Τώρα που γίνονται πορείες, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, συλλαλητήρια και οι κάθε είδους πολιτικάντηδές μας παίρνουν τηλέφωνα στα κανάλια, όταν ο κόσμος παρακολουθεί όλα αυτά, για να πουν: Ήμουν κι εγώ εκεί… μπλα… μπλα… για το καλό του κόσμου!!! και την επίλυση των προβλημάτων τους ή λύσεις για την πατρίδα κατά τα τελευταία θέματα.

Είναι σαν να μας λένε: ψηφίστε μας αφού τελευταία στιγμή ήμουν κι εγώ εκεί!!! Και φρόντιζα να με δουν οι δημοσιογράφοι… για να σας στείλω μηνύματα…

Ας μην μας κοροϊδεύουν πια. Γνωρίζουμε το καλό το δικό μας και της πατρίδας μας. Και όταν μάλιστα πηγαινοέρχονται και πολλοί μισθωτοί που παίρνουν και δεύτερο μισθό ως σύμβουλοι σε Νομαρχίες, Δημαρχίες ή όπου αλλού τους τοποθετούν, τάχα μου ότι υπηρετούν τον πολίτη… Είναι κατακριτέοι, είναι σαν να δολοφονούν τους ανέργους…

Οπότε στις επερχόμενες εκλογές ΟΧΙ στην απροκάλυπτη αδημονία αυτών για την «καρέκλα» και το γέμισμα της «τσέπης» όσο κι αν χρησιμοποιούν χειμαρρώδεις λόγους. ΟΧΙ στο να αποκτήσουν εξουσία σαν να διεκδικούν κληροδότημα.

Τελειώνω με το τραγούδι του Παπάζογλου: Ψάχνω ακόμα παντού να σε βρω ψεύτρα εδώ και τωρατζού… Ψάχνοντας εμείς θα βρούμε την σωστή κατεύθυνση, ώστε οι ψήφοι μας να πιάσουν τόπο.