ΔΕΚΠΟΤΑ

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας η Κοινωνική Ημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι – Στόχοι και Προοπτικές» από την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. του Δήμου Δράμας.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. Λιθηρόπουλος Χρήστος, η Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αλίκη Σωτηριάδου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δράμας κ. Καραμπατζάκης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας κ. Ψαρράς Γεώργιος, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού του Τοπικού Παραρτήματος Δράμας κ. Παπαδοπούλου Νίνα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας κ. Κατσιγιάννη Αγλαΐα, εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Δήμου Δράμας «Το χαμόγελό μας», εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. του Δήμου Δράμας και Δήμων του Νομού Δράμας και πολιτών.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν όλες οι πτυχές του Προγράμματος προς τους ωφελούμενους του, κατά την διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, καθώς και οι προοπτικές που διανοίγονται για το εν λόγω Πρόγραμμα στο μέλλον.

Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Επιμελήτρια της Εκδήλωσης κ. Μαρία Κλωναρίδου, για την αρτιότητα της διεξαγωγής της Ημερίδας, καθώς επίσης και τους Εισηγητές αυτής, κ. Θωμά Μαργαρίτη, τ. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και τ. Δήμαρχο Δράμας, την κ. Δήμητρα Αβραμίδου, Κοινωνική λειτουργό του Δήμου Παγγαίου, τον κ. Θεοφάνη Βορβολάκο, Ψυχίατρο, επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ, τον κ. Τριαντάφυλλο Παγκαλίδη, ΤΕ νοσηλευτή του Γ.Ν. Δράμας του Τμήματος κατ’ οίκον Νοσηλεία, την κ. Αγάπη Κονδυλάκη, καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δ.Π.Θ. και την κ. Μαρία Κλωναρίδου, Κοινωνική λειτουργό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, για τις επιστημονικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις τους, καθώς επίσης και όλους τους παριστάμενους.