ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η ίδρυση του «Κέντρου Ενημέρωσης και Επιχειρηματικής Συνεργασίας Αγίας Πετρούπολης – Ελλάδας στη Δράμα» στον 3ο όροφο του Δημαρχείου.

Θα παρευρεθούν στην τελετή από την πλευρά της Αγίας Πετρούπολης ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Διοίκησης κ. Αντρέι Χόμπετς, η Επικεφαλής του Τμήματος Κατασκευών της Περιοχής Πριμόρσκυ κ. Μαρίνα Κρασνίκοβα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Αγίας Πετρούπολης κ. Σεργκέι Μαρκόβ, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας κ. ΣερμπάκοβΑλεξάνδρ, ο Σύμβουλος του Κυβερνήτη κ. Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, η Διαχειρίστρια του Γραφείου Επιχειρηματικής Συνεργασίας Αγίας Πετρούπολης – Ελλάδας,κ. Ιουλία Γαβρίλοβα και επιχειρηματίες της περιοχής.

 

«Από την Αγία Πετρούπολη με αγάπη»

 

Το απόγευμα της ίδια ημέρας στις 19:00 στο «Κοινωφελές ίδρυμα – Πνευματικό κέντρο Αιμίλιος Θεοχάρη Καλαϊτζίδης» στην Καλλίφυτο Δράμας θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μουσικοχορευτική συναυλία από το Κρατικό Παραδοσιακό Συγκρότημα της Αγίας Πετρούπολης «Μαρόσκα» το οποίο θα αποτελείται από 22 καλλιτέχνες – μουσικούς.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.