Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» και με επικεφαλής τον κ. Χριστόδουλο Τοψίδη θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δράμας κ. Αριστείδης Μωυσιάδης.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» και έγινε παρουσίαση υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων για τις προσεχείς εκλογές, χωρίς όμως ο κ. Μωυσιάδης να περιλαμβάνεται στα 38 ονόματα που ανακοινώθηκαν. Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Μωυσιάδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ανέφερε ότι «μου απαγορεύτηκε η συμμετοχή μου στην κοπή πίτας της παράταξής μου», ευχόμενος πάντως στο Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Δήμαρχος Δράμας, με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχαρίστησε τον κ. Μωυσιάδη για τη συνεργασία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον καινούργιο αυτοδιοικητικό δρόμο που επέλεξε.