ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Η ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 

 

  • Πλήθος κόσμου στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της

Η 15η Ονειρούπολη άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και καθημερινά μέχρι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2019 υποδέχεται τους χιλιάδες επισκέπτες της, προσφέροντάς τους το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων! Ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας και είχε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί στις νέες δράσεις και στο fan park και να πραγματοποιήσει τις αγορές του στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαγικές στιγμές και να περάσουν τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στην Ονειρούπολη!

Για ακόμη μια χρονιά, η Δράμα έχει μετατραπεί σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία σε σκηνικό, βγαλμένο από τα πιο τρυφερά και όμορφα παιδικά παραμύθια. Η φετινή Ονειρούπολη, πιο όμορφη, πιο λαμπερή και πιο φωτεινή και με τα περισσότερα χρώματα από κάθε άλλη φορά, υπόσχονται σε όλους ότι η κάθε επίσκεψή τους θα γεμάτη από πολλά-πολλά χαμόγελα, ότι η κάθε επίσκεψη θα είναι μοναδική! Τα πολύχρωμα λαμπιόνια, οι νέες χρωματιστές κατασκευές, ο ιδιαίτερος στολισμός, συνθέτουν έναν εντυπωσιακό χώρο, όπου οι επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν παραμυθένιες στιγμές!

Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης, ζουν σ’ ένα μέρος που… μυρίζει Χριστούγεννα. Η ατμόσφαιρα της πιο «μαγικής» γιορτής του χρόνου, τρυπώνει μέσα σε ξύλινα σπιτάκια, βγαίνει από τις καμινάδες και φτάνει ακόμη και στα πιο ψηλά δέντρα, από εκεί βουτά στις φωτισμένες λιμνούλες, πηδά από νούφαρο σε νούφαρο και, συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολουθεί διαδρομές από γέφυρες και μονοπάτια, παρασύροντας στον ρυθμό των ημερών, όποιον βρίσκεται εκεί.

Οι διοργανωτές της Ονειρούπολης, ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΚΠΟΤΑ, και οι εκατοντάδες εθελοντές, με σεβασμό απέναντι στην αθωότητα κάθε παιδικής ψυχής, υποδέχονται όλους τους επισκέπτες στο ομορφότερο και πιο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας! Στη ζεστή, φιλόξενη, ασφαλή, εύκολα προσβάσιμη Ονειρούπολη 2018-2019! Στην πιο ατμοσφαιρική, ελκυστική, πρωτότυπη και ποιοτική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας!

 

Η φετινή Ονειρούπολη άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, αποσπώντας από το ξεκίνημα κολακευτικά σχόλια. Η μεγάλη στιγμή της πρώτης ημέρας λειτουργίας ήταν φυσικά η συναυλία με την εντυπωσιακή Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια της, ενώ όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με τη ψυχή τους.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή και του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη. Πάντως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθημερινά είναι πολύ πλούσιο, με κάθε ημέρα να μην έχει καμία σχέση ούτε με την προηγούμενη ούτε με την επόμενη. Και όπως αναφέρουν και οι διοργανωτές, «μέχρι την τελετή λήξης, καμιά στιγμή δεν θα πλήξεις!».