Η «ΕΡΓΑΣΙΑ… ΣΥΝ» ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 

 

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ανήκουν στο παρελθόν με τους πολίτες να επιλέγουν νέες Δημοτικές Αρχές και νέα Περιφερειακή Αρχή για την περίοδο 2019-2013.

Από τις 31 Ιανουαρίου 2019, σχεδόν 4 μήνες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, η «Εργασία… συν» με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που είχε προκαλέσει τότε αίσθηση ουσιαστικά είχε προβλέψει τι θα συμβεί στις περιφερειακές εκλογές στη Δράμα. Ο πρωτοσέλιδος τίτλος «Η “Ντριμ Τιμ” του Χρήστου Μέτιου στη Δράμα», όταν είχε γίνει γνωστό μέρος του ψηφοδελτίου της παράταξης του νυν Περιφερειάρχη επιβεβαιώθηκε απόλυτα από τις επιλογές των πολιτών, καθώς στις 26 Μαΐου, η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό της σε επίπεδο Περιφέρειας στη Δράμα! Μάλιστα, τα πρόσωπα των υποψηφίων που επιλέχθηκαν να συνοδεύσουν το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αποτελούν κατά σειρά και τις πρώτες επιλογές των πολιτών σε επίπεδο σταυροδοσίας, με τους 3 να εκλέγονται και τον τέταρτο να είναι πρώτος επιλαχών!

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, η «Εργασία… συν», αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία του Δήμου Δράμας επέλεξε στις εκδόσεις της πριν από τον α’ και τον β’ γύρο των εκλογών να προβάλει μηνύματα του επανεκλεγέντα Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου. Παράλληλα, τις απόψεις του, λίγες μόνο ημέρες πριν από το β’ γύρο των εκλογών στο Δήμο Δοξάτου, προέβαλε, μέσω συνέντευξής του, ο νέος Δήμαρχος Δοξάτου κ. Θέμης Ζεκερίδης. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο Δήμο Προσοτσάνης με το νέο Δήμαρχο κ. Θόδωρο Αθανασιάδη, ο οποίος εκλέχτηκε μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Όσον αφορά τους Δήμους Παρανεστίου και Κ. Νευροκοπίου, η «Εργασία… συν» στην τελευταία έκδοσή της πριν από τον β’ γύρο προέβαλε ισότιμα τους 2 υποψήφιους αντίστοιχα, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνονταν ήταν ετερόκλητα.

Μαζί συνεχίζουμε! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

 

«Εργασία… συν»