ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ «ΑΣΤΕΡΑΣ» ΔΡΑΜΑΣ

Ο Αγωνιστικός Όμιλος Μπριτζ “ΑΣΤΕΡΑΣ” Δράμας διεξήγαγε τριήμερο Grand Prix αγωνιστικού μπριτζ στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (Ε.Ο.Μ.) και της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο “KOUROS Hotel” το τριήμερο 23, 24 & 25 Ιουνίου. Συμμετείχαν συνολικά 111 αθλητές από Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Λάρισα και Αθήνα. Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή 8 αθλητών από τη γειτονική Βουλγαρία. Μεταξύ των αθλητών που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, τιμώντας το με την παρουσία τους, ήταν πρόεδροι και μέλη διοικητικών συμβουλίων αντίστοιχων συλλόγων, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κ. Αθανασιάδης Αλέξανδρος.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του τουρνουά, το πρωί του Σαββάτου ο ΑΣΤΕΡΑΣ πραγματοποίησε εκδρομή για τους αθλητές εκτός Δράμας στο ενυδρείο Μυλοποτάμου και στο σπήλαιο των πηγών Αγγίτη (Μααράς). Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την απογευματινή ημερίδα, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, παρέθεσε δείπνο στον υπαίθριο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου. Την Κυριακή το μεσημέρι, μετά το πέρας και της τρίτης ημερίδας, έγινε η τελετή απονομής βραβείων στους διακριθέντες. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και απένειμε βραβεία ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Ψαρράς Γεώργιος. Οι διακριθέντες:

Κύρια βραβεία:

Αθανασιάδης Α. 1η Θέση, Κατηγορία όπεν, με επίδοση 63.69%

Οικονομόπουλος Γ. 2η Θέση, Κατηγορία όπεν, με επίδοση 60.45%

Νίνος Σ. 3η Θέση, Κατηγορία όπεν, με επίδοση 60.04%

Μπακιρτζής Π. 1η Θέση, Κατηγορία 1-6, με επίδοση 61.26%

Κεσόγλου Π. 2η Θέση, Κατηγορία 1-6, με επίδοση 61.08%

Παράσχου Λ. 3η Θέση, Κατηγορία 1-6, με επίδοση 61.08%

Ειδικά βραβεία

Μπιμπλή Ε. Νικητής 1ης ημερίδας, κατηγορία όπεν

Χατζηαντωνίου Χ. Νικητής 2ης ημερίδας, κατηγορία όπεν

Λεβή Τ. Νικητής 3ης ημερίδας, κατηγορία όπεν

Τζιάρα Κ. Νικητής 1ης ημερίδας, κατηγορία 1-6

Zhekov Z. Νικητής 2ης ημερίδας, κατηγορία 1-6

Παπαγεωργίου Γ. Νικητής 3ης ημερίδας, κατηγορία 1-6

Κάζης Δ. 1η Θέση, κατηγορία 1-9

Μίγγος Μ. 1η Θέση, μαθητές έτους 2016-17.

Ειδική τελετή βράβευσης «τιμής ένεκεν» έγινε από το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ στη 19χρονη φοιτήτρια και αθλήτρια του συλλόγου Ζωή Καρυοφυλλίδου για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Νέων που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους προσεχείς Πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Α.Ο.Μ. ΑΣΤΕΡΑΣ Δράμας ευχαριστεί θερμά την Ε.Ο.Μ. για την πολύτιμη συμβολή της στη διεξαγωγή του τουρνουά, τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. που συνέδραμε στη προσπάθειά αυτή τόσο οικονομικά, όσο και προσφέροντας έντυπα ενθύμια της πόλης για τους διακριθέντες, τον όμιλο μπριτζ της Καβάλας για το υλικό που δάνεισε για τις ανάγκες του τουρνουά, το ξενοδοχείο Kouros Hotel για τη φιλοξενία και φυσικά προσωπικά έναν – έναν όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος. Ειδικές ευχαριστίες στον πτυχιούχο διαιτητή της ΕΟΜ Οργαντζίδη Γ. που διεύθυνε ένα αρκετά απαιτητικό, όπως αποδείχτηκε, τουρνουά.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα παρακάτω τοπικά οινοποιεία για τη χορηγία φιαλών κρασιού για το δείπνο του Σαββάτου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες αθλητές να γνωρίσουν και να γευτούν κρασιά της Δράμας υψηλής ποιότητας:

-Κτήμα Μανωλεσάκη

-Κτήμα Μιχαηλίδη

-Κτήμα Οινογένεσις

-Κτήμα Παυλίδη

-Κτήμα Τέχνη Οίνου.

Ο Α.Ο.Μ. «ΑΣΤΕΡΑΣ» ΔΡΑΜΑΣ μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο παρουσίας του, έχοντας ήδη στις τάξεις του 48 ενεργούς αθλητές, ένας εκ των οποίων και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων, αποδεικνύει τη δυναμική του παρουσία στην πραγματικότητα του ελληνικού αγωνιστικού μπριτζ και θεμελιώνει τις βάσεις για την καθιέρωση ετήσιου τουρνουά υψηλής αγωνιστικής βαθμίδας στην περιοχή μας. Ο Όμιλος προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία στη Δράμα να αποκτήσει μια νέα μορφή εναλλακτικού τουρισμού. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρειαστεί μελλοντικά τη συμβολή δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που ενδιαφέρονται για το μέλλον του τόπου.

 

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μ. «ΑΣΤΕΡΑΣ» Δράμας