ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Δράμα το 1ο Θεματικό Πάρκο Μεγάλων Κατασκευών με Θέμα «Ιππότες, Κάστρα & Δράκοι» του Κλάδου Προσκόπων (παιδιών ηλικίας 12-15 ετών) της Περιφέρειας Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 16-17-18/6/2017. Η δράση έλαβε μέρος στον Δημοτικό κήπο Δράμας

Οι Πρόσκοποι κατασκεύασαν ένα τεράστιο πάρκο ιπποτών με πολλές ξύλινες κατασκευές, όπως παρατηρητήρια, πύλες, καταπέλτες, βαλλίστρες, δοκοί ισορροπίας, τραμπάλα, χώροι ξιφασκίας, χώρος τοξοβολίας, που ευχαριστήθηκαν και έπαιξαν πάρα πολλά παιδιά που επισκέφτηκαν το πάρκο.

Το βράδυ του Σαββάτο 17/6 είχαμε την χαρά να έχουμε μαζί μας τον Πολιτιστικό Μορφωτικό σύλλογο Λέσχη Ποντίων Δράμας, την Λίνα Παπούδα-Τσακιρίδου που χορέψαμε παρέα ζούμπα και στο τέλος έκλεισε η βράδια με ένα μουσικό συγκρότημα.

Ευχαριστούμε θερμά τους παραπάνω για την συμμετοχή και την βοήθεια τους.

Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο γεμάτο πρωτότυπες δραστηριότητες, περιπέτεια και χαμόγελα που άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις! Η δράση έγινε με την συμπαράσταση του Δήμου Δράμας, του Δασαρχείου Δράμας, την Διεύθυνση Δασών Δράμας, με την συνδρομή Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Δράμας, της βιομηχανίας γάλακτος Δράμας ΝΕΟΓΑΛ, την εταιρεία ΙΣΣΑΚΙΔΗΣ- βιομηχανία ξύλου και τον ΝΟΑΡΔΟΣ SOUND-ηχητικά συστήματα.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Δράμας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε κατά την διάρκεια της δράσης.

 

Εφορεία Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων