ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ

Στους Ποταμούς Δράμας, σε αυτό το γραφικό ακριτικό χωριό, τους τελευταίους μήνες η νεολαία του χωριού ξεκίνησε μια προσπάθεια για να συστήσει στο ευρύτερο κοινό του Νομού Δράμας τις ομορφιές του τόπου της.

Διαβάστε επίσης:

«Το σπίτι εθελοντισμού» είναι η πρώτη δράση της νεολαίας των Ποταμών, μια πρωτοποριακή ιδέα που ως σκοπό έχει να κινητοποιήσει μικρούς και μεγάλους να συνεισφέρουν στον τόπο με το hashtag «γίνε εθελοντής για το χωριό». Η ανακατασκευή του χώρου έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες και ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη εθελοντική δράση (Δεντροφύτευση, καλλωπισμός του χώρου και η ανακατασκευή του σπιτιού).

Το Μεγάλο Σάββατο οργανώθηκε η δεύτερη εθελοντική δράση η οποία αφορούσε τον καλλωπισμό και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή του Αγίου Ραφαήλ, με μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή περισσότερων από 40 μικρών και μεγάλων, χωριανών αλλά και επισκεπτών.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο παραδοσιακός ποδοσφαιρικός αγώνας που μετράει ήδη 21 χρόνια, μεταξύ τριών τοπικών κοινοτήτων στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

Ενημερώσεις για τις δράσεις γίνονται στην επίσημη σελίδα ΠΟΤΑΜΟΙ ΔΡΑΜΑΣ (Potamoi Dramas) – Official Group.

Οι νέοι των Ποταμών περιμένουν με χαρά τη συμμετοχή όλων σας.