ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Ο Σύλλογος διδασκόντων, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Δράμας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας που συμμετέχοντας στο 4ο Φεστιβάλ κιθάρας Θράκης – Κομοτηνής διακρίθηκαν και φέτος για τις επιδόσεις τους στην κλασική κιθάρα και μας έκαναν περήφανους.

Συγχαίρουμε θερμά, επίσης, τους υπεύθυνους καθηγητές του Μουσικού Συνόλου κλασικής κιθάρας του Σχολείου μας, Αναστάσιο Ευδοκίου, Αντώνη Μιτζή και Γαβριήλ Παυλίδη, οι οποίοι προετοίμασαν και στήριξαν τους μαθητές για την εν λόγω συμμετοχή τους, ομαδική και ατομική.

Πιο συγκεκριμένα, το Μουσικό Σχολείο Δράμας απέσπασε 4 βραβεία για τη συμμετοχή του στο 4ο Φεστιβάλ – Διαγωνισμό Συνόλων κλασικής κιθάρας Θράκης, που διοργάνωσε ο Δήμος Κομοτηνής — Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Σβυντρίδη, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, και πραγματοποιήθηκε στις 19 – 22 Απριλίου 2017 στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα, το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στο Μουσικό Σύνολο Κλασικής Κιθάρας του Σχολείου, το οποίο έλαβε μέρος στον διαγωνισμό κιθαριστικών συνόλων. Επίσης, 2ο βραβείο στο Ντουέτο μαθητριών του Λυκείου, Ελισάβετ Γιαρλέλη και Γεωργία Παυλίδου. Επιπλέον, 2ο βραβείο ατομικό έως 17 ετών απονεμήθηκε στη Γεωργία Παυλίδου, και, τέλος, 3ο βραβείο ατομικό έως 17 ετών στην Ελισάβετ Γιαρλέλη.

Τους ευχόμαστε, όλες και όλους, να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και ευχαρίστηση, όπως μέχρι τώρα, και να προοδεύουν σε κάθε τομέα της ζωής τους!