Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες που υπάρχουν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι επίκειται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη Δράμα. Μάλιστα, σύμφωνα με κύκλους της Αντιπεριφέρειας Δράμας η εν λόγω επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου και θα σχετίζεται και με θέματα που έχουν να κάνουν με τη σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία.

Βέβαια, σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ναι μεν στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού υπάρχει σχεδιασμός για επίσκεψη στη Δράμα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Αν πάντως ο κ. Τσίπρας τελικά βρεθεί στη Δράμα, τότε αυτή θα είναι η πρώτη του επίσκεψη ως Πρωθυπουργός, καθώς τελευταία φορά που είχε έρθει στην περιοχή ήταν κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, πριν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Τελευταία φορά που Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη Δράμα ήταν και πάλι τον Ιανουάριο του 2015, όταν στην εορτή των Θεοφανείων, είχε έρθει ο τότε Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.