ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

 

Και επίσημα πλέον ο νυν Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, με τη στήριξη της Ν.Δ., όπως ανακοινώθηκε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον κ. Μέτιο, στην Αθήνα, όπως και με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και Βουλευτή του κόμματος κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρονται τα εξής:

«Συναντήσεις με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, κ. Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο είχε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Βουλευτή κ. Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία “κλείδωσαν” πλέον όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηριχθεί ο νυν Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας».