ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ», ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

  • «Μέσω της σκληρής δουλειάς με σεβασμό στον συμπολίτη, την ιστορία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των Δραμινών»

 

Σε μήνυμά του προς τους συνδημότες του για τις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου, ο Δήμαρχος Δράμας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες, συνεργάτες και συμπαραστάτες του έργου μας,

Οι εκλογές του Μαΐου θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας. Ξέρω ότι κανείς δεν θέλει να γυρίσει στις μαύρες σελίδες του χθες. Δώσαμε αγώνα για να ξεφύγουμε από όλα όσα κρατούσαν πίσω τη Δράμα. Μέσω της σκληρής δουλειάς με σεβασμό στον συμπολίτη, την ιστορία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των Δραμινών. Το σπουδαίο έργο μας είναι η εγγύηση για το παρόν και το μέλλον, για μια Δράμα σύγχρονη και ανοιχτή, που διεκδικεί και κερδίζει. Συνεχίζουμε μαζί με ένα πρόγραμμα δυναμικό και καινοτόμο που αναβαθμίζει τον τόπο μας. Σχεδιάζουμε για τη Δράμα μας ένα αύριο με προοπτική για όλους, ένα αύριο με όλους εσάς. Ζητάμε την εντολή σας για να ολοκληρώσουμε το σπουδαίο έργο μας που ξεκινήσαμε μαζί και πρέπει να το υλοποιήσουμε μαζί. Στον αγώνα αυτό σας θέλουμε δίπλα μας, μαζί μας. Ήρθε η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημα κι άλλο και να πάμε μπροστά δυνατά και αποφασιστικά. Ενώνουμε τη Δράμα, γιατί μόνο ενωμένοι θα διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν, όλα όσα δικαιούμαστε για έναν Δήμο ισχυρό, για έναν τόπο που άλλαξε σελίδα, για μια Δράμα που κοιτάζει μπροστά! Σας καλούμε να είστε μαζί μας, να πορευτούμε μαζί για να συνδιαμορφώσουμε το σήμερα και το αύριο της Δράμας με ήθος και αξιοπρέπεια, με χαμόγελο και έμπνευση για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.