Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραγιάννη, εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 200.000 ευρώ, έτσι ώστε να διατεθεί στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών και τεχνικών έργων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 8ης και 9ης Μαρτίου 2020».

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, «κρίνεται απολύτως αναγκαία η υλοποίηση του έργου “ Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών και τεχνικών έργων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 8ης και 9ης Μαρτίου 2020”, προκειμένου να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο και να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου».

Σε σχετική ανάρτησή του για το θέμα, ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά, που σε μία δύσκολη συγκυρία η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ανταποκρίθηκαν δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στους Ακρίτες μας.

Παρόντες επί της ουσίας, σε κάθε περίπτωση, δηλώνουν την στήριξή τους στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου καλύπτοντας ανάγκες που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές».