Σε συλλυπητήριο μήνυμα της Τομεακής Επιτροπής Δράμας του Κ.Κ.Ε., για την απώλεια του Κώστα Νεοφυτίδη, αναφέρονται τα εξής:

Η ΤΕ Δράμας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του συντρόφου Κώστα Νεοφυτίδη.

Ο σύντροφος εργαζόταν στο Δασαρχείο Δράμας. Ήταν συνδικαλιστής με κύρος, τόσο στον χώρο του όσο και στο ευρύτερο Δημόσιο, εκπρόσωπος των εργαζομένων για πολλά χρόνια στο περιφερειακό τους σωματείο και στην Ομοσπονδία.

Ασχολήθηκε ένθερμα με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ιδιαίτερα με τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, του οποίου επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος.

Υπήρξε για πολλά χρόνια δίπλα στο Κόμμα, ώσπου το 1991 έγινε μέλος του. Διετέλεσε μέλος του Γραφείου της ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ από το 1993 και υπήρξε μέλος του Επιτροπής Περιοχής ΑΜ-Θ. Ήταν υποψήφιος πολλές φορές με τα ψηφοδέλτια του Κόμματος. Τίμησε το Κόμμα και το Κόμμα τον τίμησε.

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, μέχρι και τις τελευταίες εκλογές, με ζεστασιά και ορμή, με βαθιά συντροφικότητα, στήριξε τους νέους υποψήφιους στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη 14 Φλεβάρη, στις 12μ. στην Καλλίφυτο Δράμας.