Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” σήμερα Δεύτερα 13 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύεται φωτογραφία του Δραμινού δικηγόρου Μιχάλη Τάσσου, μαζί με άλλα πρόσωπα από όλη τη χώρα. Ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας είναι “Οι 34 καμικάζι του Μητσοτάκη στα γαλάζια ψηφοδέλτια”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, από τον δημοσιογράφο Σπύρο Μουρελάτο, ο Μιχάλης Τάσσου περιλαμβάνεται στους υποψήφιους Βουλευτές της Ν.Δ., κάτω των 40 ετών, που έχουν λάβει το “πράσινο φως” για συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:

“Η «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» σάς μεταφέρει αποκλειστικά το πρώτο κύμα των «γαλάζιων» υποψηφίων, εκπροσώπων της νέας γενιάς, που ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι έχουν πάρει το «πράσινο φως» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατόπιν ενδελεχούς προεργασίας από την τριανδρία Μπρατάκου, Μαρινάκη, Νέζη, που ακτινογράφησαν τα εκατοντάδες βιογραφικά ανά την επικράτεια, το Μαξίμου έδωσε το σύνθημα για την οριστικοποίηση της πρώτης δόσης των υποψηφίων.

Η επιλογή να προηγηθεί χρονικά η προαναγγελία των υποψηφίων κάτω των 40 ετών συμβολίζει και την έμφαση στις πολιτικές υπέρ της νέας γενιάς. Κομματικές πηγές τονίζουν ότι είναι φανερή η ανανέωση, με τον μέσο όρο ηλικίας να έχει πέσει αισθητά. Και συμπληρώνουν ότι οι υποψήφιοι κάτω των 40 ετών αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Οι υποψήφιοι, που κατ’ αποκλειστικότητα παρουσιάζει σήμερα η «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», έχουν ήδη ενημερωθεί από την Πειραιώς να ξεκινήσουν τον προσωπικό τους αγώνα”.

Στη συνέχεια παρατίθενται τα ονόματα υποψηφίων, ενώ για τη Δράμα το ρεπορτάζ σημειώνει τα εξής:

“Στη Δράμα υποψήφιος θα είναι ο 40χρονος δικηγόρος Μιχάλης Τάσσου, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου και αντιδήμαρχος Πληροφορικής. Η 29χρονη Παρασκευή Παπαδοπούλου, απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήµης του Δημοκριτείου θα είναι από τα πολύ νεαρά ονόματα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ”.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα parapolitika.gr ΕΔΩ