Κ.Η.Φ.Η. ΔΡΑΜΑΣ

 

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιωτίδης Αλέξανδρος ευχαριστούν την Ένωση Κυριών Δράμας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Τσιαμούρα Αλίκη για την τιμή που μας έκανε μαζί με μέλη της Ένωσης Κυριών Δράμας να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Κ.Η.Φ.Η. Δράμας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Δευτέρας τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και ιδιαίτερα στον Δάσκαλο τους κ. Τσικούδη Θωμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς Αναστάσιο Συμεωνίδη (στο μπουζούκι), Κριμνιώτη Ευάγγελο (στο αρμόνιο), Μιχάλη Καλαϊτζίδη (στο τραγούδι) για την εθελοντική τους προσφορά στην εκδήλωσή μας με θέμα: «Η Άνοιξη».

Στην εκδήλωση που πήραν μέρος και οι συγγενείς των ωφελουμένων του Κ.Η.Φ.Η. κατασκευάσαμε όλοι μαζί το μαγιάτικο στεφάνι και ακολούθησε διασκέδαση με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι.

Μέσα από τις δράσεις αυτές ο απώτερος σκοπός είναι η σύσφιξη των οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων καθώς επίσης και η κινητοποίηση των συγγενών για μεγαλύτερη συμβολή στο πρόγραμμα και τους στόχους του Κ.Η.Φ.Η.