ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ – Ε.Ι.Ε.Τ.

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ – Ε.Δ.Ι.Π.Τ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ – Σ.Η.Π.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΗΜΕΡ. & ΕΒΔΟΜ. ΕΦΗΜ. ΑΤΤΙΚΗΣ – Ε.Ι.Τ.Η.Ε.Ε.Α.

 

Σε ευχαριστήρια επιστολή των Ενώσεων Περιφερειακού, Τοπικού και Κλαδικού Τύπου προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας & Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητέ κε Αγοραστέ,

Εκ μέρους των Ενώσεων Περιφερειακού και Κλαδικού Τύπου, της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τοπικών Ημερησίων και Εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής, σας εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για την αμέριστη στήριξή σας, τόσο όσον αφορά την προετοιμασία όσο και καθαυτή τη διοργάνωση της ημερίδας, όπως επίσης και για την εξαιρετικά θερμή φιλοξενία σας.

Η συμβολή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και η δική σας προσωπικά συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία με την οποία εστέφθη η ημερίδα. Ιδιαίτερη δε ευχαρίστηση προκάλεσε, τόσο σε εμάς όσο και στο σύνολο των συνέδρων, το ειλικρινές σας ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, το οποίο αποτυπώθηκε από την ενεργό παρουσία και συμμετοχή σας καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας προσβλέπουν σε μία εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας στο μέλλον για την προαγωγή και την ενίσχυση του περιφερειακού και κλαδικού τύπου.

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

 

Για τις Ενώσεις, Περιφερειακού, Τοπικού και Κλαδικού Τύπου

Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο Πρόεδρος

Α. Μουντάκης

Ε.Δ.Ι.Π.Τ.

Ο Πρόεδρος

Μ. Σαββάκης

Σ.Η.Π.Ε.

Ο Πρόεδρος

Β. Αθανασίου

Ε.Ι.Τ.Η.Ε.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος

Α. Κατωπόδης