ΟΙ «ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ» ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2/2021 ΚΑΙ ΣΤΟ «ΝΑΟ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2/2021 ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΙΩΝΙΚΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

  • Η ενίσχυση με τον σέντερ φορ Μπαράνκο κρίθηκε αναγκαία
  • Η αποθεραπεία των 3 παικτών με Covid-19 και του στόπερ Νίμπα λύνει τα χέρια του Θ. Κολιτσιδάκη
  • Δόξα – Ιωνικός, η επιστροφή Δ. Σπανού (προπονητή Ιωνικού) ως αντιπάλου και η προϊστορία των αντιπάλων ξυπνά αναμνήσεις Α’ Εθνικής

 

Η φετινή Super League 2 σίγουρα παίρνει «ρεβάνς» από την περσινή τόσο σε θέαμα όσο και σε ανταγωνιστικότητα. Οι ομάδες δεν αντέχουν σε επίπεδο και οι αναμετρήσεις είναι οι πιο πολλές οριακές. Έτσι όταν ο προπονητής του νεοφώτιστου Διαγόρα μάς δήλωνε ότι άλλο τα μπάτζετ και άλλο η πράξη, περιέγραψε εν κατακλείδι την ίδια τη φετινή κατηγορία.

Η Δόξα τη φετινή περίοδο είναι ο ορισμός του μη προγραμματισμού και της αρχικής αβεβαιότητας με αποτέλεσμα χρονικά να έρθουν όλα συμπιεσμένα, ρόστερ, απαιτήσεις και υποχρεώσεις και φυσικά με μια διοίκηση έκτακτου και ειδικού σκοπού.

 

Κυριακή «των ερωτευμένων» στο FC Arena

Την Κυριακή του Αγίου Βαλεντίνου η αναμέτρηση στον κάμπο με τον Απόλλωνα της Λάρισας έχει χαρακτήρα ντέρμπι για αποφυγή περιπετειών.

Με νέο προπονητή τον Κώστα Φρατζένσκο οι γηπεδούχοι, με βαριά ποδοσφαιρικά ονόματα, όπως Μόρας, Γλύκος, Κλάους Αθανασιάδης, θα βρεθούν απέναντι σε μια Δόξα που θέλει το τρίποντο.

Πολυεπίπεδη μάχη σίγουρα και ο νικητής θα πρέπει να αποδείξει ότι θέλει πιο πολύ τη νίκη.

 

Δόξα – Ιωνικός την Τετάρτη

Τον πολύ φιλόδοξο και υψηλά ανεβασμένο Ιωνικό υποδέχονται οι Μαυραετοί την Τετάρτη 17/2/2021 με το παρελθόν να «ξυπνά» αναμνήσεις και να επαναφέρει στο μυαλό τις αναμετρήσεις από την Α’ Εθνική.

Με τον Δημήτρη Σπανό οι φιλοξενούμενοι θα έχουν απέναντί τους μια Δόξα σίγουρα πάνοπλη και ανταγωνιστική. Θα είναι από τα ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά.