Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ –ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ- ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ΑΡΤΑ) ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

 

  • Γ. Μπύρος (Μεγαλοχορηγός Δόξας): Υπόθεση της Δράμας η Δόξα και όχι προσωπική μου
  • Γ. Χατζησαρόγλου (Μέλος ΕΕ / ΕΠΟ – Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας): Η αποδοχή της Δόξας ας μας ενώσει
  • Αγγ. Διγκόζης (προπονητής Δόξας): Μονόδρομος η επιστροφή στη Β’ Εθνική
  • 31/8/2017: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα κρίνει το τελικό ΟΚ για τις αδειοδοτήσεις
  • Έρχονται 3-4 μεταγραφές επιπέδου Football League – Super League

 

Το φετινό καλοκαίρι από κλιματολογικής άποψης ήταν αρκετό θερμό από ψυχολογικής όμως ακόμη καλά κρατεί για τους φίλους της Δόξας που περιμένουν – αγωνιούν να ξαναδούν την ομάδα (πρώτα) στην Β’ Εθνική και μετά τα υπόλοιπα.

Την Πέμπτη 17/8/2017 είχαμε εξέλιξη για γερά νεύρα αφού η ΕΠΟ όρισε την 15.00 ώρα τελική χρονική στιγμή υποβολής εγγυητικής ύψους 300.000 ευρώ από τις 4 δευτεραθλήτριες ομάδες (Δόξα, Ιωνικός, Χαλκίδα, Καραϊσκάκης) και την ύστατη στιγμή, στις 14.56, στα γραφεία της ΕΠΟ ήρθε να προστεθεί η εγγυητική των Αρτινών στην μέχρι τότε μοναδική της Δόξας. Και έτσι απομένει η ημερομηνία και το γήπεδο για το μπαράζ μεταξύ Γ.Σ. Δόξα – Α.Ε. Καραϊσκάκης.

 

«Υπόθεση όλης της Δράμας»

 

Για τον αγώνα μπαράζ της Δόξας μίλησε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο μεγαλοχορηγός της Δόξας κ. Γιάννης Μπύρος. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε στοίχημα να ξαναδώσει χαρά στους συντοπίτες του φιλάθλους της πολύπαθης ομάδας και συγκεκριμένα ανέφερε: «Η υπόθεση της Δόξας και η επιστροφή εκεί που ανήκει είναι θέμα που αφορά όλους τους Δραμινούς και δεν είναι μόνο προσωπική μου».

 

«Συσπείρωση για την επιστροφή»

 

Στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» μίλησε και το μέλος της νέας Διοίκησης της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο οποίος σημείωσε: «Η ιστορικότητα και η αποδοχή της Δόξας είναι πανελλαδικά καταγεγραμμένη. Απομένει σε εμάς τους Δραμινούς η ολική επιστροφή της και αυτό θα γίνει μόνο με συσπείρωση».

 

«Μονόδρομος η επιστροφή»

 

Τέλος, στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» έγιναν δηλώσεις και από το νέο προπονητή της Δόξας κ. Άγγελο Διγκόζη: «Το πλεονέκτημα του 12ου παίχτη (λόγω κόσμου) το έχουν λίγες ομάδες στη χώρα μας, μία από αυτές είναι η Δόξα και είναι τιμή μου που είμαι προπονητής της και με αυτό τον κόσμο συμπαραστάτη ο δρόμος της επιστροφής για εμάς στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι μονόδρομος».

 

Πιθανόν στις 3 Σεπτεμβρίου ο αγώνας μπαράζ

 

Πληροφορίες θέλουν το μπαράζ να ορίζεται αρχές Σεπτέμβρη (με πιθανή ημερομηνία στις 3/9/2017) με το ΔΑΚ Κατερίνης να έχει προβάδισμα ως γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης.