ΑΡΧΙΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

  • Πρώτα οι υπογραφές και μετά οι ανακοινώσεις – ανανεώσεις
  • Η λήξη των μπαράζ και η νέα «γεωγραφία» της κατηγορίας στις αρχές Ιουνίου
  • Ματς «σταθμός» την Κυριακή στην Προσοτσάνη κόντρα στον Καμπανιακό
  • Γιώτης Κωνσταντινίδης (Ταμίας Γ.Σ. Δόξα): Συνέπεια και τάξη το δόγμα μας

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 λήγουν οι αγώνες κατάταξης των πρωταθλητών ΕΠΣ για άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική των 4 ομίλων, κάτι που θα σηματοδοτήσει από την ΕΠΟ την κατάρτιση των ομίλων.

Στην πολύπαθη Δόξα, που παραλίγο θα έχανε 2 (!!!) κατηγορίες σε μια αγωνιστική σεζόν, η νέα Διοίκηση από τον Γενάρη του 2022, αφού πέτυχε την παραμονή με το ματς θρίλερ μέσα στον Σοχό, ήρθε η ώρα της επανεκκίνησης και του ρεαλιστικού σχεδιασμού – προγραμματισμού μέσα στα στενά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στον σύλλογο, αφού η προσπάθεια είναι συλλογική με απουσία μεγαλομετόχου.

Νέοι κανόνες

Ήδη οι επαφές των διοικούντων έγιναν κρούσεις σε 8 παίκτες, οι οποίοι οσονούπω θα απαντήσουν αναλογικά. Οι παραμονές αφενός και οι νέες εντάξεις αφετέρου θα είναι τα στοιχεία της Δόξας της περιόδου 2022-2023.

Η ύπαρξη «βάσης» από την περίοδο που έληξε είναι η πρώτη δράση και εκεί θα ακολουθήσουν οι νέες «πινελιές» με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες.

Οι προσδοκίες για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα να έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Γ. Κωνσταντινίδης: Με τάξη και συνέπεια

Στον ρόλο του ταμία σο έμπειρος παράγοντας Γιώτης Κωνσταντινίδης στη νέα Διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα, δίνει το στίγμα και του δικού του ρόλου και της λειτουργίας του οργάνου της Διοίκησης, λέγοντας αφοπλιστικά ότι με «τάξη και συνέπεια» θα προχωρήσει η νέα χρονιά και στα οικονομικά. Ήδη οι πρώτες ενδείξεις είναι δεδομένες από τη λειτουργία της περιόδου Ιανουάριος – Μάιος 2022.

Όλοι κοντά στην Προσοτσάνη

Ματς τελικός για την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Δράμας Προσοτσάνη που υποδέχεται τον «πολύ» πρωταθλητή Θεσσαλονίκης Καμπανιακό. Η ομάδα της Δράμας θέλει και πρέπει να έχει τη στήριξη όλων.