ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΤΗ ΔΟΞΑ (ΚΟΛΙΟΦΟΥΚΑΣ, ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΑΞΗ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΔΑΗΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

 

  • Οριστικοποιείται έως 20/6/2022 το 90% του έμψυχου υλικού
  • Η οικονομική ενίσχυση με συναντήσεις με επιφανείς Δοξαίους
  • Αναμονή στον Πανδράμ με τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης
  • Ματς κατηγορία την Κυριακή στην Κομοτηνή για την Προσοτσάνη – Με κόσμο η «εκστρατεία»

 

Την Κυριακή 5/6/2022 τα μπαράζ για Super League 2 και Γ’ Εθνική λαμβάνουν τέλος κι έτσι η ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική θα προβεί στον καταρτισμό των 4 ομίλων της νέας αναδιάρθρωσης.

Το σίγουρο και βέβαιο είναι ότι οι αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις για τη νέα Γ’ Εθνική ανεβάζουν επίπεδο, οπότε η προσαρμογή στόχων και η ανταπόκριση θα είναι αναλογική.

 

Δόξα: Μεταγραφικός σχεδιασμός – νέα οικονομικά δεδομένα

 

Ήδη για τη Δόξα ο χρόνος ξεκίνησε στις 17-4-2022 μετά το ματς με τον Σοχό και την εξασφάλιση της παραμονής. Ήδη οι πληροφορίες θέλουν τους Κολιοφούκα, Κατσαμάγκα, Κόντο, Παπαϊωάννου να είναι πολύ κοντά σε συμφωνίες ανανέωσης.

 

Χρ. Καράδαης η πρώτη μεταγραφή

 

Η Δόξα ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τον Δραμινό πορτιέρο Χρήστο Καράδαη που αγωνιζόταν στην Κύπρο, αποτελώντας σίγουρα μια δοκιμασμένη ενίσχυση.

Τέλος στον Γ.Σ. Δόξα σχεδιάζουν άμεσες προσωπικές επαφές – συναντήσεις με επιφανείς Δοξαίους, οικονομικούς παράγοντες για εμπέδωση συνεργασίας.

 

Πανδράμ: Στο τελικό στάδιο ο δικαστικός αγώνας

 

Ο δικαστικός αγώνας του Πανδραμαϊκού βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Σε σχετική ανακοίνωση του Πανδραμαϊκού αναφέρονται τα εξής:

«Μετά τη σχετική ενημέρωση πως το CAS με απόφασή του καλεί την ΕΠΟ να απέχει από οποιεσδήποτε ενέργειες σε σχέση με τις ομάδες που θα ανέλθουν στη Super League 2 μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης από το CAS σε προσφυγή ομάδας της Γ’ Εθνικής και για την επικύρωση της βαθμολογίας από την επιτροπή έκτακτων θεμάτων, θεωρούμε πως διαφαίνεται ξεκάθαρα η ορθότητα και το δίκαιο των μέχρι τώρα διαμαρτυριών μας.

Ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, υπενθυμίζεται πως σε αυτή (την προσφυγή) κρίσιμο ρόλο έπαιξαν οι αποφάσεις της παραπάνω επιτροπής.

Είχαμε τονίσει από την αρχή πως η Επιτροπή αυτή κακώς επικύρωσε το πρακτικό της επιτροπής των διοργανώσεων της ΕΠΟ και όρισε τους αγώνες κατάταξης ενώ υπήρχαν εκκρεμοδικίες αλλά και γνωστά θέματα με τη μη τήρηση του αθλητικού νόμου για την εγγραφή στα μητρώα της ΓΓΑ.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας δεν λάβαμε ποτέ των επικύρωση των βαθμολογιών όπως προτάσσεται και καλοπροαίρετα τονίσαμε ότι θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα από τις επιλογές αυτές.

Είμαστε πεπεισμένοι για την απόλυτη ορθότητα των αιτημάτων μας και πέρα από τη δικαίωση που εμείς αναμένουμε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, καλούμε την Ομοσπονδία μας να κινηθεί και αυτή στην ίδια κατεύθυνση για να μην αδικηθεί ή ταλαιπωρηθεί κανένας σύλλογος».

 

Προσοτσάνη: Τελικός στην Κομοτηνή την Κυριακή

 

Πέφτει η αυλαία στα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, με την πρωταθλήτρια Δράμας Προσοτσάνη να δοκιμάζεται στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά σε συνάρτηση με την αναμέτρηση Καμπανιακού – Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης. Τέλος, ο Βύρων Καβάλας είναι ήδη στη Γ’ Εθνική.