ΠΑΕ ΔΟΞΑ: ΣΕ ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΘΗΛΙΑ» ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

  • Τ. Καραγιαννίδης (Πρόεδρος ΠΑΕ): Δεν παίρνουμε ως ΠΑΕ πιστοποιητικό από ΕΕΑ – Το «άνοιγμα» φέτος είναι περί τις 220.000 ευρώ – Η επιτροπή των μικρομετόχων είναι ένα «παρεάκι»!
  •  Έρχεται στη Βουλή η αναδιάρθρωση, οδεύουμε προς ενιαία Super League 2 με 2 ομίλους
  • Ο χρόνος για την ΠΑΕ Δόξα μετρά αντίστροφα, κούρασε τους φιλάθλους η παρατεταμένη αβεβαιότητα

 

Σε νέο καλοκαιρινό σήριαλ έκδοσης 2021 διαφαίνεται ότι θα εξελιχθεί η διοικητική – μετοχική αβεβαιότητα, κάτι που έφερε τον προβληματισμό και τη ψυχική κούραση των φιλάθλων.

Η σαιζόν 2020-2021 για την ΠΑΕ Δόξα ήταν με συμμετοχή με δικαστική απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την αρμόδια κρατική αρχή (ΕΕΑ), κάτι που δεν μπορεί να επαναληφθεί και το γνωρίζουν όλοι.

Η ευθύνη για το νέο φιάσκο είναι πολυεπίπεδη και διαστρωματική και ο ορισμός της εσωστρέφειας και της παθογένειας εν προκειμένω είναι ο απόλυτος χαρακτηρισμός.

 

Τ. Καραγιαννίδης: Αν δεν βρεθεί μεγαλομέτοχος, δεν αποχωρώ

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τάσος Καραγιαννίδης ανέφερε ότι αν δεν βρεθεί μεγαλομέτοχος δεν αποχωρεί από την ΠΑΕ, κάτι όμως που για να πραγματοποιηθεί απαιτείται η συγκατάθεση της πλειοψηφίας των 98 μικρομετόχων, που ο ίδιος ο Πρόεδρος χαρακτήρισε την 6μελή επιτροπή αξιολόγησης ως «παρεάκι» και έκανε λόγο για διαδικασίες πεζοδρομίου!!!

Τέλος, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, το οικονομικό άνοιγμα χρήσης για φέτος είναι 220.000 ευρώ.

 

Ο Ιούνιος θα κρίνει!

 

Χρονικά οι ομάδες είναι τώρα σε διαδικασία ανασυγκρότησης και προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική σαιζόν, κάτι που στην ΠΑΕ Δόξα είναι εκτός δράσεων, αφού η μη συγκρότηση διοικητικού σχήματος που θα έχει έγκριση από την αρμόδια ΕΕΑ, είναι πολύ πιθανή.

Ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα και οι όποιες προσωπικές στρατηγικές χωρίς γενικό πλάνο είναι ήδη καταδικασμένες.