ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

 

  • Γ. Αποστολίδης (προπονητής Δόξας): Ζητούμε την καθημερινή δικαίωση με πίστη και πλάνο
  • Απρίλιος 2023: Όλα υπό κρίση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

 

Έφτασε ο μήνας Απρίλιος, όπου τα πάντα για τη βαθμολογία είναι σε εξέλιξη τόσο για την πρώτη θέση όσο και για τις ομάδες (6 από τις 15) που θα οδηγηθούν στα τοπικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ προέλευσης.

Για τη Δόξα η 25η αγωνιστική έχει για τα φετινά αγωνιστικά δεδομένα ίσως την πιο δύσκολη αποστολή, αφού θα βρεθεί στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης αντιμέτωπη με τον Καμπανιακό, ο οποίος οδηγεί την κούρσα της ανόδου.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και η «άλωση» της Κομοτηνής μετά από 1.234 ημέρες (!!!) μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο ίδιος ο προπονητής των Μαυραετών κ. Γιάννης Αποστολίδης χαρακτήρισε την επιτυχία στην Κομοτηνή ως αγωνιστική δικαίωση και με τον ίδιο ψυχισμό θα βρεθούν κόντρα στον φιλόδοξο Καμπανιακό.

 

Η νέα χρυσή 10αδα η παρακαταθήκη για το αύριο

 

Το απώτερο μήνυμα της περιόδου 2022-2023 είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα των νεαρών ποδοσφαιριστών στη Δόξα (περίπου 10) που είναι η «βάση» για το αύριο της ομάδας. Υπάρχει μέλλον, υπάρχει ελπίδα.

Το μέλλον είναι εδώ. Με το νεότερο ρόστερ στην κατηγορία η Δόξα είναι σε κατάσταση προσδοκίας και ανάκαμψης με «όπλο» τη χρυσή 10αδα της.