Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΔΟΞΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΙΣΤ – ΠΑΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

 

  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Δόξας): Είστε λεβέντες, έρχονται τα καλύτερα για όλους μας
  • Γ. Αποστολίδης: Κτίσαμε μια σχέση αλληλοεκτίμησης
  • Α. Κόντος (αρχηγός Δόξας): Το εύγε το μεγάλο ανήκει στους παίκτες

 

Πέρυσι στο παρά ένα εξασφάλισε την παραμονή, φέτος ανέβηκε στην 4η θέση και το μέγα ερώτημα είναι το ιστορικό και όχι μόνο μέγεθος της Δόξας ως πότε θα πελαγοδρομεί στον στενό χώρο της Γ’ Εθνικής.

Η προσδοκία και ο συναισθηματισμός έχουν αντίβαρο τον ρεαλισμό και εδώ η «κουρασμένη» κοινωνία σε όλα τα επίπεδα πρέπει να πεισθεί για ένα νέο εγχείρημα. Η Διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα λειτούργησε με τις όποιες δυνάμεις, απορροφώντας και τις παρενέργειες του αυτοϋποβιβασμού της ΠΑΕ από τη Β’ Εθνική.

Ήδη η νέα περίοδος ξεκίνησε και υπάρχουν επαφές για οικονομική στήριξη από επώνυμους. Οι διοικητικές διεργασίες θα δώσουν το ΟΚ για τη νέα χρόνια που η ομάδα δεν μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Τα Δοξάκια «φωνάζουν» στο γήπεδο

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει μια 15αδα φερέλπιδων νεαρών παικτών που με τις δέουσες προσθήκες μπορούν να προσδώσουν την απαιτούμενη διαφορά.

Η πορεία των 10 αγωνιστικών με πρόσημο τίτλου ας γίνει το εφαλτήριο και η βάση της νέας περιόδου.

 

Δ. Περσίδης: Είμαστε η Δόξα, είστε λεβέντες

 

Την ικανοποίηση όλου του Δ.Σ. εξέφρασε με τη λήξη του πρωταθλήματος ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Περσίδης, λέγοντας: Είμαστε η Δόξα, δεν μας ακουμπούν οι φήμες, είστε λεβέντες.

 

Γ. Αποστολίδης: Θα παραδώσω έκθεση στη διοίκηση

 

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Δόξας κ. Γιάννης Αποστολίδης ανέφερε: Η διαχείριση του ρόστερ μετά τα Χριστούγεννα με την έλευσή μου, με δεδομένα τα προβλήματα και τις αποχωρήσεις βασικών παικτών, έχει τον χαρακτηρισμό του διδακτορικού. Αν είχε άλλες 10 αγωνιστικές, το βέβαιο είναι ότι θα ήμασταν πρωταθλητές. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και παραδώσω έκθεση.