Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η 2η διανομή ειδών για το έτος 2021 ειδών του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Δράμας. Η διαδικασία ξεκίνησε χθες Δευτέρα 19 Απριλίου και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 22 Απριλίου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος στο Δήμο Δράμας είναι περίπου 2.000 οικογένειες. Τα είδη που περιλαμβάνονται σε αυτή τη διανομή είναι κρέας, κοτόπουλο, φέτα, μήλα, ελαιόλαδο και είδη υγιεινής.

Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, παρουσία του αρμόδιου Εντεταλμένου Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας κ. Αλέξη Παναγιωτίδη.

Μάλιστα, σημαντική στη συμβολή στη διανομή υπάρχει και από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Παράρτημα Δράμας, αντιπροσωπεία της οποίας, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου κ. Μηνά Σκάρλιου, βρέθηκε στο “Δ. Κραχτίδης”.

Στη διανομή των ειδών ΤΕΒΑ και στη βοήθεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαμσάκος ανέφερε: “Όλοι μαζί! Η πολύτιμη προσφορά του συνεργάτη μου Αλέξη Παναγιωτίδη και της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι πλέον εμπεδωμένη στην συνείδηση των Δραμινών.

Χαίρομαι ιδιαίτερα όμως όταν η προσπάθεια αυτή αγκαλιάζεται και από άλλους θεσμικούς φορείς.

Οφείλω να ευχαριστήσω την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και τον κο Σκάρλιο που για ακόμη μια φορά στάθηκαν στο πλευρό του Δήμου Δράμας και βοήθησαν στην διανομή τροφίμων του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ. Ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά τους είμαι βέβαιος ότι θα βρει και άλλους μιμητές. Η Δράμα είναι η πόλη της ανθρωπιάς.

Όλοι μαζί για τον συνάνθρωπο! Κανείς μόνος του!”.