Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό σεμινάριο 5 συναντήσεων για ενήλικες με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων/ουσών. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε τον τελευταίο χρόνο έχουν επηρεάσει πολυδιάστατα την προσωπική, επαγγελματική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή όλων μας. Σας προσκαλούμε σε ένα «ταξίδι» ανακάλυψης των αποθεμάτων μας και αναζήτησης τρόπων ενδυνάμωσης για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις, μέσα σε ένα πλαίσιο εχεμύθειας, σεβασμού, εμπιστοσύνης και αποδοχής.

Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι Δευτέρα 12/4, 19/4, 26/4, 10/5 και 17/5, 18.30-20.00.

Συντονίστρια: Ευανθία Τάζογλου, MSc, PhD Ψυχολόγος – Συστημική Θεραπεύτρια Ζευγαριών, «ΔΡΑΣΗ».

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Πέμπτη 1 Απριλίου έως και την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, είτε τηλεφωνικά στο 2521030053 (09.00-14.00), είτε ηλεκτρονικά στο [email protected], δηλώνοντας τα στοιχεία σας: Όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα υλοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Όλες οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων/ουσών.