Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των παιδιών του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. Δ. Δράμας «Το Χαμόγελό μας» στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, όπως έχει θεσπιστεί και τηρείται παγκοσμίως την 3η Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο εικαστικό εργαστήρι του κέντρου δημιούργησαν χειροποίητες κατασκευές με αγάπη και μεράκι και υποδέχθηκαν στο ισόγειο του Δημαρχείου Δράμας φίλους και υποστηρικτές οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία τους.

Το παζάρι των παιδιών ενισχύθηκε από αρωγά μέλη με χειροποίητες μαρμελάδες, λικέρ και υλικά για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κατασκεύασαν τα παιδιά. Μία ξεχωριστή συμμετοχή αποτέλεσε και η πρωτοβουλία της Α’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας καθώς οι μαθητές κατασκεύασαν χειροποίητα αρωματικά σαπούνια με αιθέρια έλαια και τα διέθεσαν για την στήριξη των δράσεων των παιδιών.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και επισκέφθηκαν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Σας ευχαριστούμε που σε μια διαρκής προσπάθεια ενίσχυσης των σκοπών μας, σας έχουμε ΠΑΝΤΑ δίπλα μας.

 

Καλές Γιορτές

Τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου